Συγκλονίζει η μητέρα του Σάλα έναν χρόνο μετά τον θάνατό του – Tο συγκινητικό βίντεο της Ναντ (video)

Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τον τραγικό θάνατο του Εμιλιάνο Σάλα, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε αεροπορικό δυστύχημα, ενώ πήγαινε από το Ναντ στο Κάρντιφ για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στην ομώνυμη ομάδα και η μητέρα του συγκλονίζει με όσα είπε… Συγκινητικό βίντεο τα «καναρίνια» της Γαλλίας. Το αεροπλάνο, που μετέφερε τον άτυχο παίκτη, συνετρίβη στη Μάγχη.

Συγκεκριμένα, το «BBC» επισκέφτηκε την οικογένειά του αδικοχαμένου επιθετικού στο μικρό χωριό Προγκρέσο της Αργεντινής,

εκεί όπου θάφτηκε ο αργεντινός άσος και η μητέρα του, Μερσέντες ραγίζει… καρδιές με όσα είπε. «Είμαι ζωντανή αλλά πρακτικά έχω πεθάνει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η οικογένεια του Εμιλιάνο Σάλα ζει στην αγροτική «καρδιά» της Αργεντινής, εκεί όπου βρίσκεται και ο 24χρονος αδελφός του, Ντάριο.

“It was beautiful to see how much the people loved him.”

One year on from the tragic plane crash, Emiliano Sala’s mum and brother reflect on his life.https://t.co/3p3Sl2fiFq pic.twitter.com/5xfrWiKoiQ

BBC Sport (@BBCSport) January 21, 2020

«Είναι συγκινητική όλη η αγάπη και τα μηνύματα συμπαράστασης που έχουμε λάβει από εκείνη την ημέρα. Όμως τι να πω, θα ήθελα να τον έχω εδώ μαζί μου, δίπλα μου. Δυστυχώς δεν έχω βρει την ηρεμία μου. Από εκείνο το τηλεφώνημα στις έξι το πρωί είμαι ζωντανή αλλά πρακτικά έχω πεθάνει. Ο πόνος είναι ο ίδιος και δεν θα φύγει ποτέ», δήλωσε η μητέρα του αδικοχαμένου Σάλα, ο οποίος «έφυγε» στα 28 του.

Today marks one year since a plane carrying Emiliano Sala and pilot David Ibbotson crashed into the Channel.

Sky Sports News reporter @RebeccaTVnews reflects on the death of the Argentinian striker, whose family are still waiting for answers over last year’s plane crash. pic.twitter.com/hc7ti8H2pi

Sky Sports News (@SkySportsNews) January 21, 2020

Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας του Σάλα, Οράσιο, πέθανε από καρδιακή προσβολή στις 26 Απριλίου 2019, τρεις μήνες μετά το θάνατο του γιου του.

Η μητέρα του πρώην άσου της Αργεντινής έχει στο πλευρό της έχει τον 24χρονο γιο της, Ντάριο, αλλά και τη Νάλα, τη σκυλίτσα που είχε σώσει από το δρόμο ο Εμιλιάνο Σάλα όσο ακόμη αγωνιζόταν στην Γαλλία.

On this day last year, Emiliano Sala passed away in a tragic plane crash. This last photo of his dog waiting for him is absolutely heartbreaking.

So so sad. Rest in peace. pic.twitter.com/UjuhjoNfu0

— FutbolBible (@FutbolBible) January 21, 2020

Η φωτογραφία της Νάλα, να περιμένει μάταια στην πόρτα του σπιτιού τους τον ποδοσφαιριστή μετά την αεροπορική τραγωδία είχε γίνει viral. «Μας γνώριζε από τις επισκέψεις που είχαμε κάνει στη Γαλλία. Όταν τη φέραμε εδώ βρήκε όλα τα πράγματα του Εμιλιάνο και τα αναγνώρισε από τη μυρωδιά του», αναφέρθηκε από την οικογένεια του αδικοχαμένου επιθετικού.

Ένα μήνυμα για τον αδικοχαμένο Σάλα: το συγκινητικό βίντεο της Ναντ

Mε ένα συγκινητικό μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Ναντ θυμήθηκε τον Εμιλιάνο Σάλα έναν χρόνο μετά τον θάνατό του. Στο βίντεο εμφανίζονται οι πρώην συμπαίκτες του να του στέλνουν μηνύματα.

«Θα σε αγαπώ για πάντα», «Δεν υπάρχει μία μέρα που να μη σε σκέφτομαι», «Θα είσαι για πάντα στις καρδιές μας», «Δεν θα ξεχαστείς ποτέ», γράφουν κάποια από αυτά.

Tu as endossé la tunique nantaise avec hargne et loyauté, laissant un souvenir impérissable au sein de la Maison Jaune. Face à Bordeaux, afin de te rendre hommage, le FC Nantes sera aux couleurs de ton pays. Un maillot que tu méritais ! pic.twitter.com/qm8PWOgW4K

— FC Nantes (@FCNantes) January 21, 2020

“He was the incarnation of kindness; thoughtful, respectful, polite.”

Remembering Emiliano Sala, one year on. pic.twitter.com/IypBE89WJE

— Football on BT Sport (@btsportfootball) January 21, 2020

Cardiff City have invited fans to pay tribute to Emiliano Sala on the first anniversary of the plane crash in which the Argentine striker died.

Read more: https://t.co/sIAUHltWGv pic.twitter.com/c0yEQJb0ZL

BBC Sport (@BBCSport) January 20, 2020

Remembering Emiliano Sala, one year on.

pic.twitter.com/wmEgAE7me1

— Match of the Day (@BBCMOTD) January 21, 2020

Πηγή: Συγκλονίζει η μητέρα του Σάλα έναν χρόνο μετά τον θάνατό του – Tο συγκινητικό βίντεο της Ναντ (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα