Στον ανακριτή ο φερόμενος ως δράστης για το διπλό φονικό της Καβάλας (video)

Ενώπιον του ανακριτή αναμένεται να παρουσιαστεί τη Δευτέρα (26/08), ο 42χρονος άνδρας για να απολογηθεί για το διπλό φονικό στη Χρυσούπολη Καβάλας την Παρασκευή (23/08), με τα στοιχεία που έχουν έρθει στη δημοσιότητα να συγκλονίζουν. Υπενθυμίζεται πως θύματα ήταν ο συνομήλικος γείτονάς του και η 67χρονη μητέρα του. Είχε προηγηθεί η παρουσία του στον εισαγγελέα, ο οποίος του απέδωσε τις σχετικές κατηγορίες.

Ο δράστης πυροβόλησε τα θύματα του με κυνηγητική καραμπίνα, σχεδόν εξ επαφής. Αφορμή για το φονικό που συγκλόνισε την περιοχή, φαίνεται πως ήταν το σημείο που το θύμα

είχε παρκάρει το φορτηγό του, αλλά… βαθύτερη αιτία, φαίνεται πως ήταν οι χρόνιες διαφορές που είχαν θύτης και θύμα…

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού «ΣΚΑΪ», ο δικηγόρος του θα ζητήσει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, για να διευκρινιστεί αν ο φερόμενος ως δράστης ήταν σε θέση να αντιληφθεί την πράξη του.

Ο φερόμενος ως δράστης έχει μεταφέρει στον δικηγόρο του, ότι έκανε το έγκλημα ενώ ήταν αμυνόμενος. Υποστήριξε ότι μητέρα και γιος μπήκαν στο σπίτι του ενώ τους είχε προειδοποιήσει να μην μπουν μέσα και το θύμα και έκανα επίθεση στη μητέρα του. Τότε, εκείνος «θόλωσε».

(πληροφορίες από ΣΚΑΪ)

Φωτογραφίες: intimenews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα