Ελεύθερος ο 28χρονος που παρέσυρε και σκότωσε τη γιαγιά με το εγγόνι της στο Αίγιο

Ελεύθερος παρότι προσπάθησε να διαφύγει ο οδηγός, με απόφαση του ναυτοδικείου ΠειραιάΠρόκειται για μέλος των ενόπλων δυνάμεωνΗ επεισοδιακή σύλληψή του και η βουτιά στη θάλασσα ώστε να διαφύγει«Βράζει» η τοπική κοινωνία στο Αίγιο

Ελεύθερος αφέθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την απολογία του στο ναυτοδικείο Πειραιά (ορίσθηκε τακτική δικάσιμος) ο 28χρονος ο οποίος χθες κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες παρέσυρε με το αυτοκίνητό του μία 67χρονη και το λίγων μηνών εγγονάκι της στην παλαιά

Εθνική Οδό Πατρών-Αιγίου, μεταξύ των κοινοτήτων Καμαρών και Λόγγου.

Ο νεαρός οδηγός, που είναι στέλεχος των ενόπλων δυνάμεων έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, κινούμενος με μεγάλη ταχύτητα και καβάλησε πεζοδρόμιο χτυπώντας τη γιαγιά με το εγγονάκι της.

Ο οδηγός μάλιστα εγκατέλειψε το σημείο που έγινε η τραγωδία και να συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα από τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.

Η σύλληψή του ήταν επεισοδιακή, καθώς παράτησε το αυτοκίνητό του και έπεσε στη θάλασσα για να διαφύγει, ενώ κοίταξε να βρει και σκάφος.

Η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη, αναφέροντας: «Μη δει ανθρώπου μάτι αυτό το πράγμα».

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που βρήκε το χωριό τους, καθώς η γυναίκα ήταν ιδιαίτερα αγαπητή σε όλους και βέβαια έχασε άδικα τη ζωή της μαζί με το εγγονάκι της, που δεν πρόλαβε να γνωρίσει τον κόσμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα