Στην Αλβανία εντοπίστηκε ο 39χρονος που είχε εξαφανιστεί τον Νοέμβριο από το Μαρούσι

Αίσιο τέλος είχε το θρίλερ με την υπόθεση της εξαφάνισης του Δημήτρη Ραπτάκη. Τα ίχνη του 39χρονου άνδρα είχαν χαθεί τον Νοέμβριο από το Μαρούσι και τελικά εντοπίστηκε στην Αλβανία.

H ανακοίνωση που εξέδωσε η Γραμμή Ζωής αναφέρει: «Η περιπέτεια του κ. Δημήτρη Ραπτάκη έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν. Ο κ. Ραπτάκης, βρίσκεται πλέον κοντά στα οικεία του πρόσωπα. Συγκεκριμένα, ο 39χρονος χάθηκε την 23/11/2018, από το σπίτι του στο Μαρούσι, Αττικής.

Η

ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, μετά από αίτημα των συγγενών, με τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών και κατόπιν εντολής της ΕΛ.ΑΣ., ενεργοποίησε το SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του. Η Κοινωνική Υπηρεσία του Εθελοντικού Οργανισμού δέχθηκε, το απόγευμα της Πέμπτης, 13/12/2018 κλήση για την ανεύρεσή του.

Ο αναζητούμενος εντοπίσθηκε περιπλανώμενος στην Αλβανία, στην περιοχή κοντά στα σύνορα. Ο κ. Ραπτάκης, επέστρεψε στην οικογένειά του. Η Γραμμή Ζωής, με το Silver Alert Hellas και την Εθνική γραμμή SOS για τους ηλικιωμένους «1065», με τη βοήθεια των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών κατορθώνει να κινητοποιεί την κοινωνία για να βρει τους ηλικιωμένους που αναζητούνται.

Σημαντικό ρόλο παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. Και αυτό, γιατί η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν οι ηλικιωμένοι που βρίσκονται σε κίνδυνο».

Keywords
Τυχαία Θέματα