Στη φυλακή ορθοπεδικός για ασέλγεια σε βάρος ανήλικου κοριτσιού στο Λασίθι

Ομόφωνα ένοχο για ασελγείς πράξεις σε βάρος 12χρονης έκρινε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Νεάπολης στο Λασίθι, τεχνικό ορθοπεδικό από την περιοχή, που είχε κατηγορηθεί για ασέλγεια σε βάρος ανήλικου κοριτσιού.

Η αποκάλυψη της υπόθεσης είχε προκαλέσει σάλο όχι μόνο στο Λασίθι αλλά σε ολόκληρο το πανελλήνιο. Κι αυτό επειδή ακολούθησαν καταγγελίες και από άλλα κορίτσια που υποστηρίζουν ότι βίωσαν στα χέρια του τεχνικού ορθοπεδικού έναν εφιάλτη.

Αργά το βράδυ της Παρασκευής (14/02), το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Νεάπολης Λασιθίου τον έκρινε ομόφωνα ένοχο χωρίς

ελαφρυντικό και του επέβαλε ποινή φυλάκισης επτά ετών. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες, μιλάει για σκευωρία και μάλιστα έχει προχωρήσει σε μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμιση, εμμένοντας στην αθωότητά του.

Το παρελθόν του τεχνικού ορθοπεδικού

Ο καταδικασθείς σε άλλη υπόθεση στο παρελθόν είχε κηρυχθεί πρωτόδικα ένοχος και για την κατηγορία του βιασμού μίας 18χρονης φοιτήτριας, αλλά, στο δεύτερο βαθμό αθωώθηκε με την πλειοψηφία των ενόρκων.

Η υπόθεση της 12χρονης αφορά χρονικά την περίοδο από τον Ιούλιο έως τον Αύγουστο του 2015. Καταγγέλθηκε ότι το κορίτσι έπεσε θύμα ασελγών πράξεων καθώς ο τεχνικός ορθοπεδικός φέρεται να της έκλεισε τα μάτια, λέγοντας της ότι θα της βάλει στο στόμα ένα φουσκωμένο χειρουργικό γάντι και αντί γι’ αυτό, ασέλγησε σε βάρος της.

Πηγή: cretalive.gr

Πηγή: Στη φυλακή ορθοπεδικός για ασέλγεια σε βάρος ανήλικου κοριτσιού στο Λασίθι - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα