Στη δικαιοσύνη οδηγούνται δύο έφηβοι, με την κατηγορία περί διακίνησης πορνογραφίας ανηλίκων

Τραγικές στιγμές έζησε μια 16χρονη, η οποία εμπιστεύτηκε, σε συνομήλικο της, με τον οποίο διατηρούσε σχέση, προσωπικό βιντεοσκοπημένο υλικό. Ο νεαρός μαζί με έναν ακόμα άρχισαν να διακινούν, μέσω διαδικτύου, τις προσωπικές στιγμές της κοπέλας με αποτέλεσμα μα σκεφτεί ακόμα και την αυτοκτονία.

Ευτυχώς απεφεύχθη, μια τραγική κατάληξη, καθώς υπήρξε άμεση παρέμβαση των γονιών της αλλά και της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος. Το σημείωμα της κοπέλας το οποίο βρήκε η μητέρα της, έγραφε: «Μια μέρα γυρνάς σπίτι μετά το σχολείο. Ηταν ακόμη μια απαίσια μέρα. Είσαι έτοιμη να εγκαταλείψεις. Πηγαίνεις στο δωμάτιό σου, κλείνεις την πόρτα και βγάζεις το σημείωμα του θανάτου σου που έγραψες, έσβησες και ξαναέγραψες και ξαναέσβησες και ξαναέγραψες από την αρχή. Βγάζεις τις λεπίδες και κόβεσαι για τελευταία φορά. Αρπάζεις το μπουκαλάκι με τα χάπια και τα καταπίνεις όλα μαζί. Μην το κάνεις».

Οπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN TV, το σημείωμα της 16χρονης έφτασε στα χέρια της μητέρας της, η οποία δίχως να καθυστερήσει ζήτησε βοήθεια από τις Αρχές και άμεσα κινητοποιήθηκε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Πάντως οι κατηγορούμενοι εμφανίζονται μετανιωμένοι και κάνουν λόγο για ατυχές περιστατικό. Η δίκη των δύο ανηλίκων  έχει οριστεί για τις 9 Ιανουαρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα