Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 11/10

Καλημέρα! Παρασκευή σήμερα και δείτε τι σχεδιάζουν τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ: Θα παίξει σημαντικό ρόλο πώς θα συμπεριφερθείτε, αφού οι εντάσεις θα εισχωρήσουν στο φιλικό περιβάλλον σας. Φροντίστε στις δύσκολες στιγμές να παρακάμπτετε τα πείσματα και σκεφτείτε ότι τα πάντα είναι προς διαπραγμάτευση.

ΤΑΥΡΟΣ: Καλλιεργήστε αυτές που θεωρείτε καλύτερες και αποδοτικότερες επαφές σας και προσεγγίστε τις χωρίς προκαταλήψεις, έχοντας αμοιβαία κατανόηση ως προς τις διαφορές που αντιμετωπίζετε στις επιμέρους

νοοτροπίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην πιέσετε τον εαυτό σας να κάνει πράγματα που δεν τον αντιπροσωπεύουν. Υπερασπιστείτε κάποιον φίλο σας που τον έχουν παρεξηγήσει άδικα. Αρπάξτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν στον επαγγελματικό χώρο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δεχτείτε τη βοήθεια που θα σας προσφέρει ένας πολύ καλός συνεργάτης σας. Πάρτε την πρωτοβουλία να οργανώσετε μια έκπληξη στον σύντροφό σας. Βρείτε ικανοποίηση στις συναναστροφές με τους φίλους σας.

ΛΕΩΝ: Αποτραβηχτείτε λίγο από την ενεργό δράση και βρείτε χρόνο για να χαλαρώσετε. Φτιάξτε το κέφι σας ευρισκόμενοι με φίλους που έχετε κοινούς στόχους. Αλλάξτε συνήθειες που σας απομακρύνουν από αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εξηγήστε με απλά λόγια στο ταίρι σας πως, εκτός από πάθος, έχετε ανάγκη και από ασφάλεια για να νιώσετε ευτυχισμένοι. Εάν θέλετε να νιώσετε τρυφερά, όπως στην αρχή της γνωριμίας σας, εκμεταλλευτείτε τις θετικές επιρροές που θα σας δοθούν.

ΖΥΓΟΣ: Η πίεση που θα υπάρχει είναι αρκετή, γι’ αυτό φροντίστε προτού βγάλετε συμπεράσματα να γνωρίζετε καλύτερα τις καταστάσεις. Δείξτε κατανόηση, καθώς η υπερβολή είναι το φυσικό αποτέλεσμα μιας έντονης περιόδου με ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσεγγίστε τον σύντροφό σας φιλικά και μην είστε ιδιαίτερα απαιτητικοί μαζί του, γιατί όσο και να το θέλετε δεν γίνεται να δώσει παραπάνω. Μη βασίζεστε σε ανθρώπους όσα και αν σας τάζουν, αν δεν βλέπετε πράξεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δραστηριοποιηθείτε και μην αφήνετε ανεκμετάλλευτες τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Αντιμετωπίστε με σοβαρότητα μια επαγγελματική κρίση που θα σας δώσει δυνατότητες επέκτασης. Ασχοληθείτε με ό,τι ικανοποιεί τις αισθήσεις σας και σας κάνει να νιώθετε πως η ζωή είναι ωραία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μη ρισκάρετε τα πάντα μόνο και μόνο επειδή σας πιάνει υπέρμετρος ενθουσιασμός. Αντί να παραβλέπετε τις προσωπικές σας ανάγκες, προτιμήστε να τις διασφαλίσετε. Οταν οι άλλοι ζητούν μόνο πράξεις, μην είστε υπερβολικοί στις εκδηλώσεις αγάπης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φροντίστε να είστε πιο επιβλητικοί με ανθρώπους που δεν εκτιμούν τη συμπεριφορά σας. Βρείτε χρόνο να ταξινομήσετε τις σκέψεις σας, γιατί η κούρασή σας είναι περισσότερο πνευματική. Μην παρασυρθείτε από ακραία συναισθήματα που θα σας αποπροσανατολίσουν.

ΙΧΘΥΕΣ: Ασκώντας την τακτική του ψυχρού πολέμου δεν μπορείτε να βλάψετε τον εαυτό σας. Ασχοληθείτε με δημιουργικές δραστηριότητες και όχι με κοινότοπες που τις έχετε ήδη βαρεθεί. Για να κάνετε ουσιαστικό διάλογο με κάποιον φίλο σας, βρείτε τον κατάλληλο χρόνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα