Σπαρακτικό το τελευταίο αντίο στις τρεις εργαζόμενες από την Καλαμάτα – Συντετριμμένος ο ιδιοκτήτης

Σήμερα έγιναν οι κηδείες των τριών εργαζόμενων στη μοιραία ταβέρνα στη ΚαλαμάταΣυντετριμμένος και με εμφανή τα σημάδια από τα εγκαύματα ο ιδιοκτήτης

Τον τελευταίο αποχαιρετισμό στις τρεις γυναίκες που έχασαν άδοξα τη ζωή τους το Σάββατο, 2 Φεβρουαρίου στην ταβέρνα «Διόνυσος» της Καλαμάτας μετά από διαρροή και ανάφλεξη υγραερίου συγγενείς, απέδωσαν φίλοι και γνωστοι το μεσημέρι της Τρίτης, 5 Φεβρουαρίου.

Το μεσημέρι έγινε η κηδεία της 53χρονης

Ελένης Μπιτσώνη – Κουβάτσου, συζύγου του ιδιοκτήτη της ταβέρνας, παρουσία πλήθους κόσμου, στο νεκροταφείο Καλαμάτας.

Την άτυχη γυναίκα συνόδευσαν στην τελευταία της κατοικία μέλη του Μορφωτικού Συλλόγου Μεσσηνίας με παραδοσιακές στολές, καθώς ήταν στέλεχος του Μορφωτικού και είχε διατελέσει και πρόεδρός του.

Τραγικό πρόσωπο στη διαδρομή μέχρι την τελευταία κατοικία ήταν ο σύζυγός της Γρηγόρης, οποίος είχε εμφανή τα σημάδια από τα εγκαύματα στα χέρια του, από την προσπάθειά του να απεγκλωβίσει τις 3 γυναίκες από την κουζίνα.

Μία ώρα αργότερα, στις τρεις το μεσημέρι, στο ναό της Ανάστασης στην Παραλία, έγινε η κηδεία της 46χρονης Αδαμαντίας Κωνσταντινέα – Βουγιουκλή, μητέρας 4 κοριτσιών, παρουσία επίσης πολύ κόσμου. Στη νεκρώσιμη ακολουθία προέστη ο μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος, ενώ μεταξύ των συγγενών που αποχαιρέτησαν την Αδαμαντία ήταν και ο βουλευτής Πέτρος Κωνσταντινέας, ξάδελφός της.

Τέλος, στις πέντε το απόγευμα, στο νεκροταφείο, έγινε η κηδεία της 52χρονης Ελένης Πανουσοπούλου. Συγγενείς και αρκετοί φίλοι και γνωστοί έσπευσαν να την ασπαστούν για τελευταία φορά.

( Φωτογραφίες από eleftheriaonline.gr)

Keywords
Τυχαία Θέματα