«Μαλλιά κουβάρια» Ασημακοπούλου με Φαήλο – «Θα σε πάω αίμα μέχρι τέλους»

Σφοδρή σύγκρουση «στον αέρα» του Kontra ξέσπασε το βράδυ της Δευτέρας μεταξύ της Άννας Ασημακοπούλου και του Φαήλου Κρανιδιώτη όταν η συζήτηση πήγε στην υπόθεση του πρώην στενού συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη, Νίκου Γεωργιάδη, ο οποίος κατηγορείται για εμπλοκή του σε κύκλωμα παιδεραστίας στη Μολδαβία.

Συγκεκριμένα, τα «αίματα άναψαν» όταν ο κ. Κρανιδιώτης αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η κ. Ασημακοπούλου προσήλθε στη δίκη Γεωργιάδη ως μάρτυρας, τονίζοντας: «Αυτό που κολλάει στην ηθική της πολιτικής;»,

ανέφερε.

«Ρωτάτε εμένα; Γιατί σας αφορά;», απάντησε η κ. Ασημακοπούλου, ενώ στη συνέχεια πέρασε στην αντεπίθεση υπερασπιζόμενη τον κ. Γεωργιάδη. «Όταν ολοκληρωθεί η δίκη θα σας απαντήσω», τόνισε. «Λέω πάντα την αλήθεια. Υπερασπίζομαι την αλήθεια και το δίκαιο. Αυτό κάνω όπου βρεθώ και όπου σταθώ. Το κάνω για πολύ συγκεκριμένο λόγο: γιατί δεν αντέχω να θιγεί η υπόληψη ενός πολύ σοβαρού ανθρώπου», συμπλήρωσε σε άλλο σημείο.

Στη συνέχεια, ωστόσο, η κ. Ασημακοπούλου φαίνεται πως έχασε την ψυχραιμία της καθώς δήλωσε με έντονο ύφος: «Ειλικρινά κρατήστε αυτό που σας λέω: Γι’αυτό που κάνατε απόψε κ. Κρανιδιώτη, θα σας πάω “αίμα” μέχρι τέλους».

«Το άκουσες; Αίμα μέχρι τέλους», επανέλαβε η κ. Ασημακοπούλου.

Το σχετικό απόσπασμα:

Keywords
Τυχαία Θέματα