Σπαραγμός στην κηδεία του Σταματιάδη – Συγκλόνισε ο επικήδειος της μητέρας του

Στην Άνδρο η κηδεία του 52χρονου επιχειρηματίαΠλήθος πολιτικού κόσμου για το τελευταίο αντίο στον Αλέξανδρο Σταματιάδη

Στην τελευταία του κατοικία οδηγήθηκε ο Αλέξανδρος Σταματιάδης, ο οποίος έχασε τη μάχη για τη ζωή, λίγο πριν το μεσημέρι της Παρασκευής. Η κηδεία του 52χρονου επιχειρηματία έγινε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Άνδρο, στον Ιερό Ναό Θεοσκεπάστου, στη Χώρα.

Ο Αλέξανδρος Σταματιάδης, άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο «Γεώργιος

Γεννηματάς», όπου νοσηλευόταν από τη Μεγάλη Δευτέρα, όταν δέχθηκε πυροβολισμούς από αδίστακτους ληστές, μέσα στο σπίτι του.

Μια σοβαρή επιπλοκή στην υγεία του τα τελευταία 24ωρα έκανε τα πράγματα μη αναστρέψιμα.

Στο νησί βρέθηκαν και δύο βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και ο Γιάννης Βρούτσης, όπως και η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη Μαρέβα Γκραμπόφσκι και ο Νικόλαος Γλίξμπουργκ.

Συγκλόνισε η μητέρα του

«Αλέξανδρε, παιδί μου θα ζεις για πάντα μέσα στις καρδιές μας.Ήσουν και θα συνεχίσεις να είσαι το σωστό παράδειγμα όλης της οικογένειας» είπε η μητέρα του στον επικήδειό της, μέσα σε «βαρύ» κλίμα, ενώ ο γιος του συμπλήρωσε ότι δεν θα ξεχάσει ποτέ τα λόγια του που του είχε πει ο πατέρας του λίγες ώρες πριν τον πυροβολήσουν οι ληστές μέσα στο σπίτι τους στη Κηφισιά: «Να πιστεύεις στον εαυτό σου και θα τα καταφέρεις γιε μου. Να μάθεις στη ζωή σου να μην συγκρίνεις τον εαυτό σου με άλλους και να στηρίζεσαι στις δυνάμεις σου».

Η οικογένεια επιθυμεί αντί στεφάνων να πραγματοποιηθούν δωρεές στην Καΐριο Βιβλιοθήκη, στον Ναυτικό Όμιλο Άνδρου και στο Εμπειρίκιο Γηροκομείο και Νοσοκομείο Ανδρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα