«Καρφί» Δ. Καμμένου για Τσακαλώτο – «Δεν έχουμε ενημέρωση για το αναπτυξιακό σχέδιο» (video)

Στο στόχαστρό του έβαλε τον υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος, «χρεώνοντας» στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης ότι το κόμμα του δεν έχει καμία ενημέρωση για το αναπτυξιακό σχέδιο που κατέθεσε ο υπουργός και ο αναπληρωτής του, Γιώργος Χουλιαράκης στο ΔΝΤ.

«Δεν έχουμε καμία ενημέρωση ως συγκυβερνώντες για το αναπτυξιακό σχέδιο. Μας κόβει λίγο από ανάπτυξη και οικονομία, δεν είναι ότι δεν μας κόβει. Δεν έχουμε

καμία ενημέρωση ως Κοινοβουλευτική Ομάδα για το πρόγραμμα που κατατέθηκε από την κυβέρνηση. Το μόνο που ξέρω είναι ότι στις 27 Απριλίου θα συζητηθεί για να δούμε πώς θα καταλήξει, αλλά δεν έχουμε δει το περιεχόμενό του, ούτε το αποτύπωμά του, καθώς και ποια είναι η πρόταση της επόμενης μέρας», σημείωσε χαρακτηριστικά ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.

Στη συνέχεια, μάλιστα, της τοποθέτησής του, συμπλήρωσε πως «υπάρχει πλήρη άγνοια στους ΑΝΕΛ», ενώ ανέφερε ότι «εάν έχει μέσα αριστερό αποτύπωμα εγώ θα προβληματιστώ». Τέλος, πρόσθεσε ότι «δεν ξέρω εάν έχουν γνώση επί του θέματος ακόμη και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ».

Το σχετικό απόσπασμα:

Keywords
Τυχαία Θέματα