Σοκάρει ο Σπαλιάρας: Οι λαθρομετανάστες είναι πιο τυχεροί από εμάς στο Survivor (video)

«Σκεφτόμουν ότι οι λαθρομετανάστες είναι πιο τυχεροί σε σχέση με εμάς και αυτό που ζούσαμε [σ.σ. στο SURVIVOR (!)], Κάποια στιγμή ήμουν τρεις μέρες συνέχεια βρεγμένος ένιωθα ότι ανεβάζω πυρετό και δεν είχαμε να φάμε τίποτα εκτός από μία καρύδα», αυτά δήλωσε ο Γιάννης Σπαλιάρας σε εκπομπή του ΣΚΑΪ σχετικά με το ριάλιτι survivor.

Κοινώς,

το μοντέλο – παρουσιαστής – τηλεπερσόνα, ή ό,τι άλλο είναι, συσχετίζει την εμπειρία του – την οποία επέλεξε και αμειβόταν αδρά καθ’ όλη τη διάρκεια της – με τον ξεριζωμό, τον πόλεμο και την απώλεια, των ανθρώπων εκείνων που αναγκάστηκαν να αφήσουν τον τόπο τους για να επιβιώσουν.

Των ανθρώπων – και όχι λαθρομεταναστών (γιατί αυτή είναι μια λέξη που χρησιμοποιούν οι χρυσαυγίτες) -, που πνίγηκαν στη Μεσόγειο, των ανθρώπων που έχασαν τα παιδιά τους, των ανθρώπων που είδαν το σπίτι τους να καίγεται και τη γυναίκα τους να βιάζεται, των ανθρώπων που περπάτησαν αμέτρητα χιλιόμετρα ξυπόλυτοι για να φτάσουν στην «Ευρώπη των λαών», πιστεύοντας πως θα βρουν τη γαλήνη και την ασφάλεια που αναζητούν.

Έχεις δίκιο Γιάννη. Είναι πιο τυχεροί από σένα.

To ίδιο πράγμα σωστά;

Keywords
Τυχαία Θέματα