Σάλος στην Premier League: Συνελήφθη παίκτης ως ύποπτος για υπόθεση βιασμού

Παίκτης που αγωνίζεται σε ομάδα της Premier League συνελήφθη από τις αρχές καθώς θεωρείται ύποπτος για βιασμό, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της «Daily Mail». Υπόθεση που έχει προκαλέσει σάλο στη Μεγάλη Βρετανία και όχι μόνο…

Ο παίκτης συνελήφθη το πρωί της Τετάρτης (11/11), αλλά λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερος, μιας και οι έρευνες συνεχίζονται.

RT @Chahali: Premier League footballer is accused of 'gang rape' at lockdown party | Daily Mail… https://t.co/imhZTiLzOz via @twttimes

— Alessio Mannucci (@mannucciao) May 25, 2020

Η βρετανική εφημερίδα αναφέρει ότι η σύλληψη του ποδοσφαιριστή έγινε την Τετάρτη (11/11), χωρίς να αναφέρει πουθενά το όνομά του για ευνόητους λόγους.

Πάντα με βάση το ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας, τα στοιχεία του ποδοσφαιριστή βρίσκονται στη διάθεση του συγκεκριμένου μέσου, ενώ προσθέτει ότι το περιστατικό έλαβε χώρα τον περασμένο μήνα στο σπίτι του.

Shocking reports have emerged from England suggesting that a Premier League star has been arrested on accusations of rape and kidnapping.

Full story https://t.co/oRJxZESFmC pic.twitter.com/Nq3UawHtyr

Kick Off (@KickOffMagazine) November 13, 2020

Η αστυνομία επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ της εφημερίδας, αλλά προτίμησε να μην προβεί σε άλλα σχόλια υποστηρίζοντας πως «…ο ύποπτος αφέθηκε ελεύθερος εν αναμονή περαιτέρω ερευνών».

A PREMIER League footballer has been arrested on suspicion of false imprisonment and rape. https://t.co/XoTk3u3u7R

— Andrew Parker (@AndrewParkerUK) November 13, 2020

Police confirm Premier League star arrested on suspicion of rape and false imprisonment https://t.co/z1GVoq3tMK

— Daily Star Sport (@DailyStar_Sport) November 13, 2020

Yikes

Premier League star arrested on suspicion of rape https://t.co/Iwq0qitL5m via @MailOnline

— AJW (@tinyafc) November 13, 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα