Σάκκαρη: Βάζω πολλή λακ στον… κότσο μου – Μύθος ο Αντετοκούνμπο (video)

Έχει… μαγέψει η Μαρία Σάκκαρη μέχρι στιγμής στο «Volvo Car Open» στο Τσάρλεστον των ΗΠΑ και η ελληνίδα μίλησε για όλους και για όλα στο Tennis Channel, ούσα καλεσμένη, μετά τον θρίαμβο επί της Κίκι Μπέρτενς. Η 24χρονη πρωταθλήτρια ανέλυσε, μάλιστα, στον παρουσιαστή της εκπομπής μέχρι και τον τρόπο που φτιάχνει τον κότσο της, ενώ αποθέωσε τον Στέφανο Τσιτσιπά

και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, με τον οποίο συναντήθηκαν πριν από μερικές ημέρες.

«Δεν είναι πυρηνική φυσική», είπε με χιούμορ η κορυφαία τενίστρια στη χώρα μας και στην συνέχεια είπε με κάθε λεπτομέρεια πώς «πιάνει» με τόση επιτυχία τα μαλλιά της. Το κλειδί; «Πολλή λακ».

Η Μαρία Σάκκαρη μίλησε και για την «άνθηση» του τένις στην Ελλάδα, χάρη σε εκείνη και τον Στέφανο Τσιτσιπά: «Το τένις είναι κάτι μεγάλο τώρα, ειδικά μετά από όσα έκανε κυρίως ο Στέφανος στο Australian Open. Η χαρά είναι τεράστια, μικρά παιδιά πηγαίνουν στα courts πλέον. Γι’ αυτό παίζουμε, για να γίνει κάτι μεγάλο το τένις στην Ελλάδα».

Unshakeable game.
Unshakeable hair. @MariaSakkari stopped by our desk to talk to @Steve_Weissman about her Charleston run and how she’s perfected the #SakkariBun.

Keywords
Τυχαία Θέματα