Αυτός είναι o 16χρονος Κύπριoς που ανακοίνωσε η Ατλέτικο Μαδρίτης

Δίχτυα… στην Κύπρο και στη Λευκωσία «άπλωσε» η Ατλέτικο Μαδρίτης και βρήκε «στόχο» στις ακαδημίες του ΑΠΟΕΛ. Οι «ροχιμπλάνκος» έκανε δικό της ποδοσφαιρικό ταλέντο της μεγαλονήσου και πρόκειται για τον 16χρονο μεσοαμυντικό, Ηλία Κωστή. Ο νεαρός ονειρεύεται μια νέα ποδοσφαιρική ζωή και άφησε την Λευκωσία για τη Μαδρίτη, στην προσπάθειά του να κάνει πραγματικότητα το όνειρό

του.

Να αναφέρουμε πως ο Ηλίας Κωστής ήταν εδώ και καιρό στο στόχαστρο τόσο της Ατλέτικο Μαδρίτης όσο και της Τότεναμ, με τους Μαδριλένους να καταφέρνουν τελικά να πάρουν την υπογραφή του. Ο 16χρονος ταξίδεψε στην Ισπανία και ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του, όπως σχετικά ανακοίνωσαν οι «ροχιμπλάνκος».

Σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο» της Κύπρου: «Ο Ηλίας Κωστής μπορεί να αγωνιστεί και σαν αμυντικό χαφ αλλά και σαν κεντρικός αμυντικός και παρά το ύψος έχει εξαιρετική τεχνική κατάσταση, είναι πολύ γρήγορος και σύμφωνα με τους προπονητές των μικρών Εθνικών ομάδων στις οποίες ο ποδοσφαιριστής ήταν μέλος έχει όλα τα προσόντα να κάνει μεγάλη καριέρα ακόμα και σε μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα.

Ο Ηλίας Κωστής ανήκει πλέον στην εταιρεία Stellar Group με ένα πολύ μεγάλο δίκτυο μάνατζερ σε όλη την Ευρώπη. Τέλος, να σημειώσουμε πως όπως πληροφορηθήκαμε ήδη υπάρχουν και άλλα ταλέντα που είναι έτοιμα να κάνουν το επόμενο βήμα παίρνοντας τον δρόμο για Ευρωπαϊκούς συλλόγους».

Θέμα στην Κύπρο για τη μεταγραφή είχε και το «shootandgoal», φιλοξενώντας φωτογραφίες από την «K & O Sports Management and Communication»:

Keywords
Τυχαία Θέματα