Ρόδα «θανάτου» σε λούνα παρκ στις ΗΠΑ: Εκτοξεύθηκαν επισκέπτες, ένας νεκρός (video)

Απίστευτο δυστύχημα και μάλιστα την ημέρα των εγκαινίωνΈνα ολόκληρο «βαγόνι» αποκολλήθηκε και εκτοξεύθηκεΈνας νεκρός και τουλάχιστον επτά τραυματίες ο μέχρι τώρα απολογισμόςΓιατρός παρομοίασε τα χτυπήματα των τραυματιών με τα τραύματα από τροχαίο

Εγκαίνια που σημαδεύτηκαν με ένα απίστευτο δυστύχημα, έγιναν σε λούνα παρκ στο Οχάιο των ΗΠΑ, όπου ένα από τα παιχνίδια, που ονομάζεται «fireball» και μοιάζει με τη γνωστή «ρόδα», εμφάνισε κάποια δυσλειτουργία,

με αποτέλεσμα οι επισκέπτες που εκείνη την ώρα κάθονταν στα «βαγόνια» του να εκτοξευτούν στον αέρα.

Ο απολογισμός είναι ένας νεκρός και τουλάχιστον επτά τραυματίες, εκ των οποίων οι τρεις βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση, όπως αναφέρει το bbc.com.

Σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, μεταξύ των τραυματιών είναι ένα 13χρονο παιδί, ενώ υπάρχουν αναφορές ότι ο νεκρός ήταν 18 ετών.

Γιατρός που παρείχε τις πρώτες βοήθειες στους τραυματίες είπε πως εκείνοι εκτοξεύτηκαν με πολλή φόρα σε μεγάλο ύψος κι έπεσαν στο έδαφος, ενώ παρομοίασε τα χτυπήματά τους με τα τραύματα από τροχαίο.

Το δυστύχημα συνέβη την Τετάρτη, την πρώτη ημέρα λειτουργίας του λούνα παρκ, το οποίο μετά το περιστατικό έκλεισε μέχρι να γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι.

Keywords
Τυχαία Θέματα