Οσκαρικός ο πρωταγωνιστής της τρίτης σεζόν του True Detective

Η πρώτη σεζόν ήταν εξαιρετική, η δεύτερη εντελώς ακατανόητη και τώρα έρχεται η τρίτη για να επαναφέρει το True Detective στις παλιές του δόξες.

Η δημοφιλής και βραβευμένη με Emmy σειρά του HBO, επιστρέφει για τρίτη σεζόν, με το καστ να αλλάζει εξ ολοκλήρου -αυτό είναι το concept άλλωστε- και την πρωταγωνιστική επιλογή να ανακοινώνεται και να φέρνει αέρα… Όσκαρ.

Ο

τυχερός θα είναι ο Μαχέρσαλα Άλι, ο ηθοποιός που φέτος έλαβε το Όσκαρ β’ ανδρικού ρόλου για τη συμμετοχή του στο Moonlight, αλλά έγινε γνωστός μέσω του House of Cards.

Το νέο ανακοίνωσε ο ίδιος ο πρόεδρος προγραμματισμού του καναλιού, Κέισι Μπλόις, σχολιάζοντας πως το HBO βρίσκεται σε αναζήτηση σκηνοθέτη ελπίζοντας ότι θα καταλήξει σε μία περίπτωση αντίστοιχη με αυτή του Κάρι Φουκουνάγκα που είχε σκηνοθετήσει όλα τα επεισόδια της πρώτης σεζόν, γιατί στη δεύτερη η εναλλαγή σκηνοθετών σε κάθε επεισόδιο ήταν ένα από μεγάλα μείον και οδήγησε στην απόλυτη αποτυχία.

LOS ANGELES, CA – JANUARY 14: Actor Mahershala Ali attends the 42nd annual Los Angeles Film Critics Association Awards at InterContinental Los Angeles Century City on January 14, 2017 in Los Angeles, California. (Photo by Matt Winkelmeyer/Getty Images)
Keywords
Τυχαία Θέματα