«Ραγίζουν καρδιές» τα μηνύματα των αδελφών του Παντελή Παντελίδη: Πέρασαν τέσσερα χρόνια…

Η σημερινή ημέρα ξυπνά άσχημες μνήμες για την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη καθώς συμπληρώθηκαν τέσσερα χρόνια από το μοιραίο εκείνο πρωινό που «έφυγε» από τη ζωή.

Τα αδέλφια του «ράγισαν καρδιές» με τα μηνύματά τους στο instagram.
Ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης πόσταρε φωτογραφία του Παντελή κι έγραψε: Και όμως περάσανε 4 χρόνια !!!Απίστευτο!!! Οποίος λέει ότι ο χρόνος όλα τα γιατρεύει είναι μεγάλος ψεύτης !!

Είσαι εδώ κάθε μέρα κάθε ώρα κάθε λεπτό κάθε δευτερόλεπτο!!! Η παρουσία σου είναι αισθητή παντού!!! Η πληγή δεν μπαλώνει με τίποτα!!! Μας λείπεις σε αγαπάμε όπως και όλος ο κόσμος!!! Η λατρεία που σου έχει ο κόσμος δεν έχει προηγούμενο !!Τιποτα δεν είναι τυχαίο !!Απλός ταπεινός ο 1ος!!!#pq #pantelispantelidis #monopantelos #monopantelos #4».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Και όμως περάσανε 4 χρόνια !!!Απίστευτο!!!Οποίος λέει ότι ο χρόνος όλα τα γιατρεύει είναι μεγάλος ψεύτης !! Είσαι εδώ κάθε μέρα κάθε ώρα κάθε λεπτο κάθε δευτερόλεπτο!!!Η παρουσία σου είναι αισθητή παντού!!!Η πληγή δεν μπαλώνει με τίποτα!!!Μας λείπεις σε αγαπάμε όπως και όλος ο κόσμος!!!Η λατρεία που σου έχει ο κόσμος δεν έχει προηγούμενο !!Τιποτα δεν είναι τυχαίο !!Απλος ταπεινός ο 1ος!!! #pq #pantelispantelidis #monopantelos #monopantelos #4

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη P.q (@filiospantelidis) στις 18 Φεβ, 2020 στις 5:04 πμ PST

«4 χρόνια περάσανε Παντελάκο, τόσους μήνες κι η ψυχή σου σ’αλλον σώμα έδινε. Ήμαστε δεμένοι με τα σχοινιά σου, όμως εσύ δεν είσαι εδώ..Υπάρχεις μέσα μου και έτσι πορευόμαστε παρέα. Σ’αγαπάω να μας προσέχεις.!», έγραψε ο μικρός αδελφός του, Νίνο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

4 χρόνια περάσανε Παντελάκο,τόσους μήνες κι η ψυχή σου σ’αλλον σώμα έδινε.Ειμαστε δεμένοι με τα σχοινιά σου,όμως εσυ δεν είσαι εδώ..Υπάρχεις μέσα μου και έτσι πορευόμαστε παρέα..Σαγαπάω να μας προσεχεις.!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantinos Pantelidis (@pantelidis__konstantinos) στις 18 Φεβ, 2020 στις 5:11 πμ PST

Πηγή: «Ραγίζουν καρδιές» τα μηνύματα των αδελφών του Παντελή Παντελίδη: Πέρασαν τέσσερα χρόνια… - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα