Ενέδρα θανάτου στο Παλαιό Φάληρο – Ύποπτος για τη δολοφονία Στεφανάκου το θύμα (εικόνες)

Νεκρός ο άνδρας που «γάζωσαν» στο ΦάληροΞεκαθάρισμα λογαριασμών οι πυροβολισμοίΑρκετοί κάλυκες βρέθηκαν στο σημείοΠοιος είναι ο 45χρονος «αρχινονός» που έπεσε νεκρός

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν το πρωί της Τετάρτης, στη συμβολή των οδών Αίαντος και Ναϊάδων, στο Παλαιό Φάληρο. Τέσσερα άτομα προσέγγισαν έναν άνδρα που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του και τον πυροβόλησαν με καλάσνικοφ.

Αποτέλεσμα των πυροβολισμών ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός ενός 45χρονου «νονού» της νύχτας. Ο 45χρονος άνδρας μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο, όπου κατέληξε.

Σύμφωνα με τις πρώτες

ενδείξεις, το θύμα προσπάθησε να καλυφθεί πίσω από αυτοκίνητα, αλλά δεν κατάφερε, ενώ τα 2-3 ΙΧ έχουν αρκετές τρύπες από σφαίρες. Στο σημείο δίπλα του βρέθηκε και ένα πιστόλι, το οποίο το θύμα φαίνεται ότι δεν πρόλαβε να χρησιμοποιήσει. Οι δράστες άδειασαν πάνω του, μια τουλάχιστον γεμιστήρα πολεμικού καλάζνικοφ.

Ύποπτος για τη δολοφονία Στεφανάκου ο τραυματίας

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για γνωστό «νονό» της νύχτας, γνωστό ως «Καράφλα» ή «Νταίζη» ο οποίος είχε εμπλακεί στην δολοφονία Στεφανάκου.

O 45χρονος με τα προσωνύμια «Καράφλας»- «Νταίζη» ή «Σαμπρέλας», με τον οποίο ο Βασίλης Στεφανάκος είχε αντιπαλότητα από το 2008, και αποφυλακίστηκε το καλοκαίρι του 2017 ήταν ανάμεσα στους υπόπτους της δολοφονίας του Βασίλη Στεφανάκου στο Χαϊδάρι.

Ο δολοφόνος του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, μαζί με τον «Κλόντι» και τον «Όλντι», στις 4 Ιανουαρίου 2017 επιχείρησαν να εκτελέσουν «συμβόλαιο θανάτου» μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού, με στόχο τον 45χρονο βαρυποινίτη, «Καράφλα»-«Νταίζη» ή «Σαμπρέλα», ο οποίος βρίσκεται σε ανοικτή σύγκρουση με ηγετικά μέλη της Greek Mafia.

Τον τραυμάτισαν με αυτοσχέδιο μαχαίρι στον λαιμό και το μπράτσο κατά τη διάρκεια επισκεπτηρίου. Ο βαρυποινίτης είχε επιζήσει και λίγους μήνες αργότερα αποφυλακίστηκε.

Keywords
Τυχαία Θέματα