Πτώση διθέσιου αεροπλάνου στο Μεσολόγγι – Εντοπίστηκε κηλίδα καυσίμων

Πρόκειται για ένα διθέσιο αεροσκάφος, το οποίο κατέπεσε σε θαλάσσια περιοχή στην περιοχή του ΚρυονερίουΤην πληροφορία για την πτώση μετέφεραν αυτόπτες μάρτυρεςΣύμφωνα με πληροφορίες, το αεροσκάφος ανήκει στην Αερολέσχη ΜεσολογγίουΠραγματοποιούσε την πτήση ΠάτραΜεσολόγγι.Δυνάμεις της Πυροσβεστικής και του Λιμενικού έχουν κινητοποιηθεί στο σημείο

Συναγερμός σήμανε στο Μεσολόγγι, μετά την ενημέρωση για πτώση διθέσιου ιδιωτικού αεροπλάνου στην περιοχή.

Σύμφωνα

με τις τελευταίες πληροφορίες εντοπίσθηκε κηλίδα από τα καύσιμα του αεροπλάνου και αυτή την ώρα δύτες ετοιμάζονται να ερευνήσουν την περιοχή.

Την πληροφορία για την πτώση του αεροσκάφους στην περιοχή του Κρυονερίου, μετέφεραν στις Αρχές αυτόπτες μάρτυρες, οι οποίοι είδαν το αεροπλάνο να διαγράφει καθοδική πορεία και να προσκρούει στην επιφάνεια του νερού.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν στο αεροπλάνο επενέβαινε μόνο ο πιλότος ή περισσότερα άτομα.

Κατά τις πρώτες πληροφορίες, το αεροσκάφος ανήκει στην Αερολέσχη Μεσολογγίου και πραγματοποιούσε την πτήση ΠάτραΜεσολόγγι.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η τελευταία επαφή με τον πιλότο έγινε στις 12:29, ενώ ακόμη παραμένει αδιευκρίνιστο αν επέβαινε δεύτερο άτομο στο αεροσκάφος.

Στην περιοχή ερευνούν πέντε σκάφη του Λιμενικού και ένα ιδιωτικό σκάφος, ενώ σπεύδει και ελικόπτερο τύπου Super Puma για να πάρει μέρος στις έρευνες.

Φωτογραφίες από τις έρευνες που διεξάγονται στην περιοχή

Keywords
Τυχαία Θέματα