Καταρρίπτοντας τους μύθους για το Leasing

Η μετακίνηση είναι μία ανάγκη και όχι μία πολυτέλεια. Η επιλογή του μέσου μετακίνησης είναι ίσως μία πολυτέλεια ή μήπως δεν χρειάζεται πλέον να είναι;

Για να το δούμε λοιπόν πάλι από την αρχή.

Η εποχή μας προβάλει και προάγει λύσεις και υπηρεσίες all inclusive. Αυτό σημαίνει ότι επιλέγοντας μια λύση, λύνονται όχι ένα αλλά πολλά θέματα της καθημερινότητάς μας. Σε αυτό το πλαίσιο μπορούμε να (ξανα)γνωρίσουμε το Leasing.

Πολλοί

θεωρούν ότι είναι μια υπηρεσία που αφορά μόνο τις εταιρείες. ΜΥΘΟΣ. Η μακροχρόνια μηνιαία μίσθωση μας αφορά όλους και αν τα βάλουμε κάτω είναι μία επιλογή που συμφέρει εξίσου και τους ιδιώτες.

Πολλοί θεωρούν ότι το Leasing ανεβάζει πολύ τα σταθερά μηνιαία έξοδα του νοικοκυριού. ΜΥΘΟΣ. Αν σκεφτούμε ότι ένα αυτοκίνητο συνεπάγεται:

-όλο το (μεγάλο) κεφάλαιο αγοράς
-έξοδα χρήσης, συντήρησης και service
-έξοδα μικτής ασφάλειας
-έξοδα σε περίπτωση ατυχήματος
-έξοδα τελών κυκλοφορίας
-μείωση αξίας αυτοκινήτου από την πρώτη μέρα χρήσης του…

Όλα αυτά τα έξοδα λοιπόν και το τρέξιμο που απαιτείται για την κάλυψή τους σταματάνε να δεσμεύουν το νοικοκυριό καθότι τα φροντίζει η εταιρεία, αφήνοντας ως μοναδική υποχρέωση στον ιδιώτη την καταβολή του μηνιαίου μισθώματος.

Επιπλέον, πόσοι άραγε μπορούν να αλλάζουν αυτοκίνητο, και μάλιστα νέο μοντέλο, κάθε 2 με 5 χρόνια, όπως θα μπορούσαν να κάνουν αν επέλεγαν τη leasing λύση μετακίνησης; Ωστόσο, αν κάποιος θέλει να το κάνει δικό του μπορεί και να το αγοράσει στο τέλος της σύμβασης.

Οπότε μήπως ήρθε η ώρα να το ξαναδούμε; Ειδικότερα τώρα που υπάρχουν προσιτές και οικονομικές λύσεις στην αγορά; Το αυτοκίνητο δεν είναι σπίτι και δεν το «παντρευόμαστε», ειδικότερα αν σκεφτούμε ότι η κάθε νέα γενιά αυτοκινήτων προσφέρει καλύτερες επιδόσεις και μικρότερη κατανάλωση καυσίμων που σημαίνει λιγότερα μηνιαία έξοδα.

Μια τέτοια δυνατότητα μας δίνεται από την Avis, όπου μπορεί ο καθένας να διαμορφώσει τη δική του Avis Leasing προσφορά, σε συμφέρουσες τιμές και με βάση τα χρήματα που θέλει να ξοδέψει.

Για αυτό ας διευρύνουμε λίγο την οπτική μας και ας πιάσουμε χαρτί και μολύβι να δούμε τι πραγματικά συμβαίνει, καταρρίπτοντας έναν προς έναν τους μύθους του «φτηνού δικού μας αυτοκινήτου» έναντι του «ακριβού leasing».

Η Avis που είναι μία εκ των πρωταγωνιστριών του κλάδου, καθότι διαθέτει όλα αυτά τα χρόνια το know how και τα έμπειρα καταρτισμένα στελέχη, μπορεί να μας προτείνει σενάρια κομμένα και ραμμένα στα μέτρα μας και συνέπεια όσον αφορά στις παροχές και τα συμφωνηθέντα που προσφέρει το συμβόλαιο.

Οπότε διαλέγοντας την υπηρεσία Avis Leasing, έχετε όλα τα πλεονεκτήματα με την υπογραφή μιας κορυφαίας εταιρείας: καινούργιο αυτοκίνητο χωρίς συμβιβασμούς ως προς τα χαρακτηριστικά του, απόκτηση μέσου χωρίς χρονοβόρες γραφειοκρατικές διαδικασίες, απαλλαγή από έξοδα χρήσης, συντήρησης, τέλη κυκλοφορίας, μικτή ασφάλεια και αλλαγή ελαστικών με την απλή καταβολή ενός μηνιαίου μισθώματος, αλλά και από έκτακτα περιστατικά που συνήθως μας βγάζουν εκτός προγράμματος καθώς και τη δυνατότητα ανανέωσης του αυτοκινήτου κάθε δύο ή πέντε χρόνια.

Δεν τα λες και λίγα, αλλά για όλα τα οφέλη απευθυνθείτε στους ειδικούς που ακούνε στο όνομα Avis εδώ .

Οι προσφορές Avis Leasing ανανεώνονται συνεχώς και για κάθε κατηγορία αυτοκινήτου.

Keywords
Τυχαία Θέματα