«Πρώτη» του Σολδάνο με τον Ολυμπιακό – Αυτό είναι το κόστος της μεταγραφής του

Την πρώτη του προπόνηση με τους νέους του συμπαίκτες στον Ολυμπιακό πραγματοποίησε ο Φράνκο Σολδάνο. Στα 1,3 εκατομμύρια δολάρια το κόστος της πώλησης του αργεντινού επιθετικού στους «ερυθρόλευκους», σύμφωνα με την Ουνιόν Σάντα Φε.

Την Τετάρτη (2/1) έφτασε στην Ελλάδα, ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό και την Πέμπτη

(3/1) έπιασε δουλειά ο Φράνκο Σολδάνο. Ο 24χρονος φορ έβαλε τη φόρμα των Πειραιωτών και τέθηκε στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς πραγματοποιώντας την πρώτη του προπόνηση με τους νέους συμπαίκτες του στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες από την «πρώτη» του Σολδάνο:

Νωρίτερα, η Ουνιόν Σάντα Φε ανακοίνωσε ότι έλαβε 1,3 εκατομμύρια δολάρια από τον Ολυμπιακό για το 60% των δικαιωμάτων του Φράνκο Σολδάνο. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η ομάδα της Αργεντινής παραχώρησε στους «ερυθρόλευκους» το 60% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή για 1,3 εκατομμύρια δολάρια, δηλαδή περίπου 1,1 εκατομμύρια ευρώ. Παράλληλα, η Ουνιόν Σάντα φε διατηρεί το 15% των δικαιωμάτων του σε περίπτωσης μεταπώλησης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η πώληση του Σολδάνο στον Ολυμπιακό έγινε με το συνολικό ποσό 1,3 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ για το 60% των δικαιωμάτων του, με τον σύλλογο να διατηρεί 15% για μελλοντική πώληση του ποδοσφαιριστή».

Να θυμίσουμε ότι την Πέμπτη (3/1) ο Ολυμπιακός έκανε την παρουσίαση του Γιώργου Μασούρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα