Λοχίας «γάζωσε» διαμερίσματα στη Λάρισα – Πιθανότατα βρισκόταν σε κατάσταση μέθης

Ένα συγκλονιστικό περιστατικό σημειώθηκε στη Λάρισα, όταν ένας 37χρονος Λοχίας του Στρατού Ξηράς – με πρόθεση να γιορτάσει την έλευση του νέου έτους με «μπαλωθιές» – «γάζωσε» δύο διαμερίσματα στη Λάρισα, προκαλώντας φθορές.

Ο 37χρονος Λαρισαίος βρισκόταν σε σπίτι οικείων του στη συνοικία του Αγίου Θωμά για την αλλαγή του χρόνου, όταν περασμένα μεσάνυχτα και για λόγους που ερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας – χωρίς να έχει αποκλειστεί

το ενδεχόμενο να ήταν σε κατάσταση μέθης – άρχισε να πυροβολεί με ένα πιστόλι των 9 mm, το οποίο είχε προμηθευτεί από 64χρονο φίλο του.

Ωστόσο, κάτι δεν πήγε καλά και αντί ο υπαξιωματικός του Στρατού Ξηράς να ρίξει στον αέρα, πυροβόλησε περισσότερες από 10 φορές σε χαμηλότερο ύψος με αποτέλεσμα, σύμφωνα με πληροφορίες, να προκληθούν φθορές σε δύο γειτονικά σπίτια. Το ευτύχημα ήταν πως εκείνη την ώρα απουσίαζαν οι ένοικοι των γειτονικών διαμερισμάτων.

Όταν ο ένας ιδιοκτήτης επέστρεψε, διαπίστωσε ότι το διαμέρισμά του ήταν «γαζωμένο», αφού βρήκε και σφαίρες στο εσωτερικό του σπιτιού. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας εντόπισαν περισσότερους από 10 κάλυκες.

Ο 37χρονος λοχίας εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς για άσκοπους πυροβολισμούς, ενώ μαζί του συνελήφθη και ο 64χρονος φίλος του και ιδιοκτήτης του πιστολιού, γιατί του το παραχώρησε παράνομα.

Το πιστόλι κατασχέθηκε, ο 64χρονος οδηγήθηκε ενώπιον των εισαγγελικών αρχών όπου και αφέθηκε ελεύθερος, καθώς ορίσθηκε τακτική δικάσιμος, ενώ στρατονόμοι παρέλαβαν τον 37χρονο Λοχία και τον οδήγησαν ενώπιον του στρατιωτικού εισαγγελέα.

(onlarissa.gr – Εφημερίδα Ελευθερία)

Keywords
Τυχαία Θέματα