Πρώτη φορά έξι ήττες για τη Γερμανία μέσα σε μια χρονιά – Τα αρνητικά ρεκόρ των «πάντσερ» (εικόνες – video)

Η Γερμανία πίστεψε ότι θα μπορούσε να κάνει την Τρίτη (16/10) την πρώτη νίκη της στο Nations League, και τι νίκη… Τελικά, έχασαν και συνέχισαν τα αρνητικά ρεκόρ τους, τους τελευταίους μήνες, όπως το να χάσει για πρώτη φορά έξι παιχνίδια μέσα σ’ ένα ημερολογιακό έτος.

Τα «πάντσερ» προηγήθηκαν στο Παρίσι της πρωταθλήτριας κόσμου Γαλλίας με πέναλτι του Τόνι Κρόος, αλλά δεν είχαν υπολογίσει τον Αντουάν Γκριεζμάν.

Με το χρονόμετρο να τρέχει στο 62ο λεπτό ο άσος της Ατλέτικο Μαδρίτης έφερε το παιχνίδι στα «ίσα», ενώ στο 80’ υπέγραψε την ανατροπή των «τρικολόρ» ευστοχώντας από τα 11 βήματα για το τελικό 2-1. Με πέναλτι που δεν ήταν, και έκανε λάθος ο διαιτητής Μίλοραν Μάζιτς. Με μόλις ένα βαθμό σε τρεις αγώνες, η παγκόσμια πρωταθλήτρια το 2014 βρίσκεται πλέον κοντά σε υποβιβασμό Λίγκας στο Nations League.

Germany Sets Horrible Record After Defeat To France https://t.co/dyWECJ3tXS

— bdnfootball (@alphasports11) 17 Οκτωβρίου 2018

Τα αρνητικά ρεκόρ των «πάντσερ»

Η ήττα από τη Γαλλία ήταν η έκτη μέσα στο 2018, αριθμό που για πρώτη φορά στην ιστορία τους φτάνουν μέσα σε ένα ημερολογιακό έτος. Οι περισσότερες ήττες που είχε δεχθεί μέχρι τώρα η Γερμανία σε ένα ημερολογιακό έτος ήταν πέντε, το 1956 και το 1985.
Το κακό ξεκίνησε με την ήττα από τη Βραζιλία σε φιλικό τον Μάρτιο (1-0), ενώ τον Ιούνιο η Γερμανία έχασε από την Αυστρία (2-0). Στο Μουντιάλ μέτρησε δύο ήττες, στην πρεμιέρα από το Μεξικό (1-0) και στην 3η αγωνιστική του ομίλου από τη Νότιο Κορέα (2-0), που έφερε τον αποκλεισμό-σοκ. Η πέμπτη ήττα ήταν το περασμένο Σάββατο (3-0 από Ολλανδία) και η έκτη αυτή από τη Γαλλία.

Να σημειωθεί πως οι Γερμανοί μετράνε μόλις τρεις νίκες στα τελευταία 13 παιχνίδια, ενώ παραμένουν χωρίς νίκη σε τέσσερα διαδοχικά ματς για πρώτη φορά μετά το διάστημα Οκτωβρίου 1999 και Ιουνίου 2000.

#joachimloew #joachim_Low #Germany #DieMannschaft #France #UEFA @UEFAEURO #Netherlands

Keywords
Τυχαία Θέματα