Πρόωρο «αντίο» για τον Τσιτσιπά στο Wimbledon – Μετά από αγώνα θρίλερ αποκλείστηκε στον α’ γύρο (video)

«Βόμβα» μεγατόνων με το… καλημέρα είχαμε στο Wimbledon (άνδρες), καθώς ο Τόμας Φαμπιάνο, Νο.89 στον κόσμo, κέρδισε με 3-2 σετ τον Στέφανο Τσιτσιπά (No6) και «πέταξε» εκτός τον έλληνα τενίστα από τον πρώτο γύρο. Μετά από αγώνα θρίλερ…

Ο μικρόσωμος ιταλός τενίστας ήταν εκπληκτικός και λύγισε με 6-4, 3-6, 6-4, 6-7(8), 6-3 τον Στεφ και πήρε μεγάλη πρόκριση στη φάση των «64». Θα αντιμετωπίσει στη συνέχεια τον τον Ίβο Κάρλοβιτς.

Ο αγώνας ήταν συγκλονιστικός,

με τον Φαμπιάνο να προηγείται 1-0 και 2-1 (6-4, 6-4), ο 20χρονος πρωταθλητής ισοφάρισε σε 2-2 (6-3, 7-6), αλλά στο πέμπτο σετ ο Τσιτσιπάς παρουσιάστηκε αδικαιολόγητα εκνευρισμένος μετά το 3-3 στα games και ηττήθηκε με 3-6…Έτσι, ο Στέφανος αποχαιρέτησε πρόωρα το συγκεκριμένο τουρνουά Grand Slam, που διεξάγεται σε κορτ με χορτάρι. 

A five-set thriller!

After three hours and 22 minutes, Thomas Fabbiano beats No.7 seed Stefanos Tsitsipas on a day of shocks at #Wimbledon pic.twitter.com/5BaHsiYG57

Wimbledon (@Wimbledon) 1 Ιουλίου 2019

Ο 20χρονος τενίστας δεν βρέθηκε σε καθόλου καλή μέρα, ενώ είχε απέναντι του έναν αντίπαλο που έκανε ένα από τα καλύτερα ματς της καριέρας του. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπήκε με μεγάλες βλέψεις στο συγκεκριμένο τουρνουά, είχε υψηλούς στόχους αλλά από το ξεκίνημα της αναμέτρησης με τον μικρόσωμο Ιταλό βρέθηκε να «κυνηγά» στο σκορ, χωρίς ποτέ να καταφέρει να δώσει το δικό του ρυθμό.

Ο έλληνας τενίστας έδειξε να «παίρνει τα πάνω του» στο 4ο σετ, όταν κατάφερε να σώσει δύο ματς πόιντ και να στείλει τον ματς σε πέμπτο. Ενώ έδειχνε να έχει το μομέντουμ, τελικά έδειξε να «παραδίνεται» από το 3-3 και μετά χάνοντας απανωτά τρία games.

Με δουλειά, προσήλωση και λιγότερα λάθη θα καταφέρει στο μέλλον να πρωταγωνιστήσει στα τουρνουά που ακολουθούν, φυσικά και στα Grand Slam.

We’re going to five!

Stefanos Tsitsipas wins a dramatic fourth set tie-break to take us to a decider against Thomas Fabbiano#Wimbledon pic.twitter.com/hzxaOumH0j

Wimbledon (@Wimbledon) 1 Ιουλίου 2019

What a moment for @tommyfabbi!

Keywords
Τυχαία Θέματα