Πούμπουρας: Η φάρσα που δεν θα προβληθεί – Γιατί δεν θα έκανε στις Σκορδά – Καινούργιου; (video)

Ο Σάββας Πούμπουρας αποκάλυψε πως υπήρξε πρόσωπο που του έκανε φάρσα αλλά δεν παίχτηκε γιατί το ζήτησε ο συγκεκριμένος άνθρωπος και ο παρουσιαστής το σεβάστηκε. Καλεσμένος της εκπομπής «The 2night show» εξήγησε γιατί δεν θα κάνει ποτέ φάρσα στη Φαίη Σκορδά και την Κατερίνα Καινούργιου.

«Πάντα υπάρχουν αντιδράσεις. Δεν χρειάζεται να δώσουμε εξηγήσεις σε κανένα για το πρότζεκτ. Θέλω απλά να απαντήσω ερωτήματα που έχει ο κόσμος. Καταλαβαίνω πως καμία φορά στις εκπομπές

είναι παιχνίδι, ο κακός και ο καλός μπάτσος. Επειδή πολύς κόσμος λέει αντιγραφή. Δεν υπάρχει παρθενογέννηση στην τηλεόραση. Ο ΑΝΤ1 έκανε μια πολύ μεγάλη συνεργασία. Είπαμε τι κάνουμε σαν Έλληνες; Θα το πάμε 10 βήματα παρακάτω. Υπάρχουν φάρσες που έβγαλα μέσα από το κεφάλι μου. Επιλέγω ανθρώπους που σηκώνουν και τη φάρσα. Αντέδρασε η Σίσσυ. Δε θα έκανα ποτέ φάρσα στη Σίσσυ γιατί θα καίγαμε ένα γύρισμα. Πήρα τηλέφωνο τη Δανάη και μου είπε για το ξενοδοχείο και είπα θα χτίσουμε εκεί. Αν δεν έχει τη συγκατάθεση του ανθρώπου η φάρσα δεν παίζει.

Κάναμε 40 φάρσες και θα παίζουν 3 σε κάθε εκπομπή. Υπήρχαν πολλές στιγμές που φοβήθηκα. Υπήρχαν άνθρωποι που στο τέλος της φάρσας “ξέφυγαν” γιατί τρόμαξαν πολύ και είναι λογικό. Υπήρξαν άνθρωποι που δεν ήθελαν να παίξει η φάρσα τους στον αέρα και δεν θα παίξει. Ήταν και τρομαγμένοι, αλλά και επειδή δεν ήθελαν να βγουν στην τηλεόραση έτσι. Και άνθρωπος της τηλεόρασης, αλλά και άνθρωπος εκτός τηλεόρασης.

Στην Κατερίνα Καινούργιου ήθελα να κάνω φάρσα, αλλά δεν έκανα γιατί είναι πολύ προστατευμένη γενικά από το περιβάλλον της. Ήθελα και στη Φαίη Σκορδά να κάνω… Είναι μερικοί άνθρωποι που είναι πολύ προστατευμένοι και το σέβομαι απόλυτα. Και στους “συνεργούς” που πιάνω, μου λένε “καλύτερα όχι”, οπότε από τη στιγμή που έχω τοίχο, δεν κάθομαι να ασχοληθώ, προχωράω γιατί έχουμε άπειρους να κάνουμε. Υπάρχουν άνθρωποι προστατευμένοι, άνθρωποι που ξέρω ότι θα αντιδρούσαν πολύ άσχημα, θα είχαμε άλλα κι άλλα, οπότε άστο».

Πηγή: Πούμπουρας: Η φάρσα που δεν θα προβληθεί – Γιατί δεν θα έκανε στις Σκορδά – Καινούργιου; (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα