Πώς θα χάσετε τα περιττά κιλά – Μικρά μυστικά για ένα τέλειο αποτέλεσμα

Η απώλεια των κιλών είναι ένα πρόβλημα που βασανίζει πολλά άτομα που παρά τις προσπάθειες δεν καταφέρνουν να δουν αποτέλεσμα στη ζυγαριά.

Υπάρχουν πάντα νέες συμβουλές και κόλπα για να γυρίσετε στον… σωστό δρόμο με τη νέα χρονιά.

Αυτές είναι μερικές ιδέες ώστε να πετάξετε τα κιλά που σας ταλαιπωρούν.

Διπλασιάστε τον χρόνο που βρίσκεστε στην κουζίνα

Με τον τρόπο αυτό θα μειώσετε κατά πολύ τις παραγγελίες έτοιμου φαγητού. Μπορείτε επίσης το ένα βράδυ να ετοιμάσετε διπλή μερίδα φαγητού έτσι ώστε να περισσέψει

και για το επόμενο δείπνο.

Ξεκινήστε το γεύμα σας με νερό

Με το νερό αισθάνεστε πιο χορτάτοι και κατά συνέπεια στην συνέχεια καταναλώνετε μικρότερες ποσότητες τροφής. Αν δεν μπορείτε να πιείτε σκέτο νερό, δοκιμάστε να βάλετε μέσα λεμόνι ή επιλέξτε κάποιο τσάι χωρίς ζάχαρη.

Γραφτείτε σε ομαδικό άθλημα στο γυμναστήριο

Aν έχετε βαρεθεί την καθημερινή ρουτίνα της άσκηση, δοκιμάστε ένα ομαδικό άθλημα. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να κάψετε θερμίδες, ενώ θα γνωρίσετε νέο κόσμο με τα ίδια ενδιαφέροντα, μπορείτε ακόμη να κάνετε και νέους φίλους.

Επιλέξτε υγιεινά σνακ

Καταναλώστε ένα σνακ τις απογευματινές ώρες έτσι ώστε να σας κρατήσει κάπως και να μην το παρακάνετε με το βραδινό. Οι μπάρες δημητριακών με μαύρη σοκολάτα και χωρίς γλουτένη, αποτελούν μια ασφαλή λύση.

Πιείτε τον καφέ σκέτο

Γλιτώνετε τουλάχιστον 100 θερμίδες ημερησίως αν αφαιρέσετε από τον καφέ σας την ζάχαρη και την κρέμα. Αυτό αντιστοιχεί χοντρικά με 10 κιλά τον χρόνο!

Δοκιμάστε κάτι αντιοξειδωτικό

Οι χυμοί και τα χειροποίητα smoothies περιέχουν τις απαραίτητες βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά που απαιτούνται για την αποτοξίνωση του σώματος. Δοκιμάστε τα.

Συνοδέψτε το ψωμί με κάτι διαφορετικό

Ξεχάστε τις φέτες ψωμιού αλειμμένες με βούτυρο. Μπορεί να αντικατασταθεί με ψητό σκόρδο. Παίρνετε μόλις 4 θερμίδες ανά σκελίδα, ενώ μια κουταλιά του γλυκού βούτυρο περιέχει 34 θερμίδες!

Να έχετε πάντα στο ψυγείο φρούτα

Oποτε έχετε όρεξη για κάτι γλυκό, απλά ανοίξτε το ψυγείο και επιλέξτε μια φρουτοσαλάτα που περιέχει λιγότερες θερμίδες από τα γλυκίσματα, έχοντας μια εξίσου γλυκιά γεύση.

Μείνετε ενυδατωμένοι

Το νερό βοηθά να αποβάλετε τις τοξίνες από το σώμα και δίνει ένα αίσθημα πληρότητας πριν το γεύμα. Ειδικά αν το συνδυάσετε με λεμόνι το πρωί, αποβάλετε τα «απόβλητα» από τον οργανισμό και βοηθάτε την σωστή πέψη.

Πιείτε πράσινο τσάι

Aποτελεί ένα από τα πιο υγιεινά ροφήματα στον κόσμο και έχει διαπιστωθεί πως βοηθά στην απώλεια βάρους. Ενισχύει τον μεταβολισμό ο οποίος έχει να κάνει με το πόσο γρήγορα καίτε τις θερμίδες.

Μην δοκιμάζετε τα πάντα σε ένα πάρτι

Προτιμήστε να γεμίσετε το πιάτο με τροφές χαμηλές σε λιπαρά, άφθονη σαλάτα και φρούτα.

Προσέξτε με τι συνοδεύετε το πρωινό σας

Bάλτε πάνω από τις τηγανίτες κατεψυγμένα φρούτα αντί για βούτυρο και σιρόπια. Προσθέστε στο πλιγούρι βρώμης κανέλα αντί για μέλι.

Επιλέξτε έναν προσωπικό γυμναστή

Θα σας κρατήσει σε εγρήγορση όλον τον χρόνο, θα σας διδάξει τις σωστές τεχνικές άσκησης και θα καταρτίσει για εσάς ένα πρόγραμμα που θα πρέπει να ακολουθήσετε ώστε να δείτε αποτελέσματα.

Τρώτε περισσότερες φυτικές ίνες

Βοηθούν στην καλύτερα πέψη και δίνουν παράλληλα μια αίσθηση πληρότητας. Τα μήλα, τα πράσινα φασόλια, οι φράουλες, το καστανό ρύζι, το πλιγούρι βρώμης και το αβοκάντο, μπορούν να βοηθήσουν προς την σωστή κατεύθυνση.

Keywords
Τυχαία Θέματα