Ποινική δίωξη στον Στέλιο Διονυσίου για το επεισόδιο με αστυνομικό (εικόνες)

Ποινική δίωξη για τρία πλημμελήματα άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος του τραγουδιστή Στέλιου Διονυσίου που συνελήφθη την Τρίτη στους Αμπελόκηπους όταν προσπάθησε να περάσει με το αυτοκίνητο του από δρόμο που είχε κλείσει προσωρινά η Τροχαία.

Η δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του καλλιτέχνη αφορά τις κατηγορίες της εξύβρισης, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της απείθειας και η υπόθεση παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.

Δείτε επίσης: Προσήχθη ο τραγουδιστής Στέλιος Διονυσίου – Φέρεται

να χτύπησε αστυνομικό

Ο Στέλιος Διονυσίου συνελήφθη χθες το απόγευμα όταν στην συμβολή της Λ. Βασιλίσσης Σοφίας με την οδό Δορυλαίου, όπου η Τροχαία είχε κλείσει προσωρινά τον δρόμο, επιχείρησε να περάσει κόβοντας την κορδέλα της Αστυνομίας. Ο κατηγορούμενος φέρεται να διαπληκτίστηκε με τους αστυνομικούς και να χτύπησε έναν τροχονόμο στο χέρι με τον καθρέπτη του αυτοκινήτου, καθώς προσπαθούσε να περάσει στην απαγορευμένη περιοχή.

Δείτε επίσης: Στον εισαγγελέα ο Στέλιος Διονυσίου – «Δεν τραυμάτισα αστυνομικό» (video)

Η εκδοχή του ίδιου του τραγουδιστή είναι πως δεν υπήρξε καμία σωματική βλάβη και ότι είχε μόνο λεκτική αντιδικία με τον αστυνομικό, όπως δήλωσε εξερχόμενος από το κτίριο της εισαγγελίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα