Ποια είναι η παραλία που απεικονίζεται στο σποτ για τον ελληνικό τουρισμό (video)

Μπλε, κρυστάλλινα νερά και μια γλώσσα λευκής άμμου είναι η μοναδική εικόνα του σποτ για το καλοκαίρι του 2020, που παρουσιάστηκε χθες Πέμπτη σε ειδική εκδήλωση για την επανεκκίνηση του τουρισμού στο Ζάππειο παρουσία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Το λιτό σποτ των 40 δευτερολέπτων απεικονίζει μια μαγευτική παραλία, η οποία βρίσκεται στη Νότια Εύβοια, κοντά στο Μαρμάρι και ονομάζεται Μεγάλη Άμμος.

«Φέτος το καλοκαίρι

δεν θα είναι το ίδιο. Η παγκόσμια υγειονομική κρίση άλλαξε σχεδόν τα πάντα. Τον τρόπο που ζούμε, που δουλεύουμε, που κάνουμε διακοπές. Γι’ αυτό η καμπάνια της Ελλάδας για το καλοκαίρι του 2020 θα είναι διαφορετική. Γιατί αυτό που μας ξεχωρίζει σήμερα είναι ότι τα καταφέραμε», αναφέρει στην εισαγωγή το σποτ, σημειώνοντας στη συνέχεια πως «δεν είναι ούτε ο ήλιος, ούτε η θάλασσα. Αυτά τα έχουν κι άλλες χώρες. Το ελληνικό καλοκαίρι είναι μια κατάσταση ευτυχίας πέρα από εποχές και τόπους. Είναι αυτό το μοναδικό συναίσθημα που νιώθεις όταν είσαι με αυτούς που αγαπάς, όταν γίνεσαι ένα με τη φύση και νιώθεις μέσα σου ελευθερία».

Η μαγευτική παραλία:

View this post on Instagram

#eviaisland #evia #greece #marmari #sea #summer #water #beach #megaliammos #travel

A post shared by Chrysa (@cchrysaa) on Jul 6, 2018 at 8:46am PDT

View this post on Instagram

#2019#summer#august#evia#evoiaisland#southevia#marmari#megaliammos#megaliammosbeach#greekislands#greekbeaches#

A post shared by chris_ma (@christos_maroulis) on Aug 20, 2019 at 7:12am PDT

View this post on Instagram

Path to heaven #megaliammos#staysalty

A post shared by @ mpavlidi on Aug 18, 2018 at 8:21am PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα