Τρίτο στεφάνι, στα κρυφά; (εικόνες)

H σχέση της ηθοποιού με τον σύντροφό της, δεν μετράει πολύ καιρό, παρόλα αυτά η ίδια είναι ερωτευμένη μαζί του και μια φωτογραφία «φούντωσε» τις φήμες ότι η διάσημη ηθοποιός μπορεί και να παντρεύτηκε κρυφά.

Μάλιστα τα ξένα μέσα κάνουν λόγο για το τρίτο στεφάνι της ηθοποιού αφού στην τελευταία δημόσια εμφάνισή της, ο φακός κλίκαρε στο δεξί της χέρι, όπου φιγουράρει μία βέρα.

Ο λόγος για την ηθοποιό Robin Wright η οποία τον τελευταίο καιρό διατηρεί σχέση με τον Γάλλο Clement Giraudet. Οι δυο τους το βράδυ της Τετάρτης βρέθηκαν

στο γήπεδο Saint Laurent, για τον αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς εκείνος είναι μάνατζερ ποδοσφαίρου.

Αυτή είναι η τρίτη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού και η δεύτερη σε ποδοσφαιρικό αγώνα. Σύμφωνα με τη σελίδα Page Six, μένει μαζί στο σπίτι της ηθοποιού στο Λος Άντζελες.

Παρόλα αυτά μέχρι στιγμής δεν έχουν επιβεβαιωθεί από το ζευγάρι οι φήμες περί γάμου. Οι δυο τους όμως δείχνουν πολύ ερωτευμένοι στις εμφανίσεις τους. Να υπενθυμίσουμε πως ο πρώτος γάμος της ηθοποιού ήταν με τον Dane Witherspoon και ο δεύτερος με τον Sean Penn, με τον οποίο χώρισαν το 2010, μετά από 14 χρόνια γάμου και την απόκτηση δύο παιδιών.

Πάντως, για την γοητευτική ηθοποιό, φέτος είναι η χρονιά της τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και σε επαγγελματικό, αφού μετά την απόλυση του Kevin Spacey, ανέλαβε εκείνη τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην πολύ πετυχημένη σειρά, «House of cards».

(Πηγή: mothersblog.gr)

Keywords
Τυχαία Θέματα