Πογκμπά στη διοίκηση: «Εγώ ή ο Μουρίνιο» – Συνεχίζεται ο «πόλεμος» στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (εικόνες – video)

«Βράζει» το «Ολντ Τράφορντ» και η ρήξη ανάμεσα στον Πολ Πογκμπά και τον Ζοσέ Μουρίνιο φαίνεται να μην έχει… ελπίδες να «γεφυρωθεί». Είναι χαρακτηριστικό πως ο βρετανικός Τύπος θεωρεί σχεδόν σίγουρη την αποχώρηση του γάλλο αστέρα από τους «κόκκινους διαβόλους» και η Μπαρτσελόνα σκέφτεται σοβαρά να καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του. Η ομάδα της Βαρκελώνης φέρεται, μάλιστα, να είναι έτοιμη να κάνει πρόταση για την απόκτηση του διεθνούς παίκτη τον προσεχή Ιανουάριο ή το επόμενο καλοκαίρι.

Οι

σχέσεις του Ζοζέ Μουρίνιο με τον Πογκμπά δεν ήταν ποτέ καλές. Αντίθετα, υπήρχαν συνεχώς παράπονα και από τις δύο πλευρές καθώς ο πορτογάλος κόουτς δεν ήταν ικανοποιημένος με την απόδοση του παίκτη και στον Πογκμπά δεν άρεσε ούτε ο αγωνιστικός χρόνος, αλλά ούτε και η θέση που είχε μέσα στην ομάδα.

Οι σχέσεις τους έγιναν ακόμη χειρότερες με την απόφαση του Μουρίνιο να «καθαιρέσει», την περασμένη εβδομάδα, τον Γάλλο σταρ από την τριάδα των αρχηγών της ομάδας. Οι πληροφορίες αυτές επιμένουν πως η διοίκηση της Μάντσεστερ φέρεται να έχει καταλήξει την απόφαση να τον παραχωρήσει τον Ιανουάριο ή στο τέλος της εφετινής αγωνιστικής περιόδου και ήδη έχει θέσει την τιμή παραχώρησής του.

Pogba says ‘it’s me or Jose’ as Mourinho warns Sanchez he may NEVER play again https://t.co/XfToPSvffq

— jamii islam (@jamiiislam) 2 Οκτωβρίου 2018

Αυτή ορίστηκε στα 225 εκατ. ευρώ και ήδη οι ενδιαφερόμενοι σύλλογοι ετοιμάζουν τις προσφορές τους, προς τους «κόκκινους διαβόλους». Ο Μουρίνιο φέρεται να έχει εισηγηθεί θετικά στο ενδεχόμενο παραχώρησης του παίκτη, προκειμένου τα χρήματα που θα εξοικονομηθούν, να πάνε σε μεταγραφικές κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ των «κόκκινων διαβόλων».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Sun» την Τρίτη (2/10) ο Πογκμπά αποφάσισε, πάντως, να σκληρύνει τη στάση του και στην προπόνηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είπε στους συμπαίκτες του πως θα φύγει τον Ιανουάριο αν παραμένει προπονητής ο Μουρίνιο. Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ αναφέρει πως οι δύο άνδρες δεν μιλιούνται εδώ και δέκα ημέρες. Να θυμίσουμε ότι οι δυο τους αντάλλαξαν… θανατηφόρες ματιές και κουβέντες στην προπόνηση, μετά τον αποκλεισμό των «κόκκινων διαβόλων» από την Ντέρμπι στο Λιγκ Καπ.

****
Μετά την απόλυση του Γκόραν Τζούριτσιν η Ραπίντ Βιέννης ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον Ντίτμαρ Κούμπαουερ. Ο 47χρονος τεχνικός ήταν στον πάγκο της Σεντ Πόλτεν, η οποία βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος Αυστρίας και την αγωνιστική που πέρασε νίκησε εκτός έδρας έδρας την Ραπίντ Βιέννης με 2-0, οδηγώντας την ομάδα της πρωτεύουσας σε αλλαγή προπονητή. Ο Κούμπαουερ ήταν ποδοσφαιριστής της Ραπίντ για μια πενταετία από το 1992 ως το 1997.

****
Ο Λούκα Μόντριτς έχει συμφωνήσει και τις επόμενες εβδομάδες θα υπογράψει το νέο συμβόλαιο του με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Σύμφωνα με ρεπορτάζ των ισπανικών ΜΜΕ, ο κροάτης σούπερ σταρ θα υπογράψει νέο διετές συμβόλαιο συνεργασίας, που θα του αποφέρει 10 εκατ. ευρώ «καθαρά» ετησίως, έναντι 8 εκατ. που έπαιρνε ως τώρα, και θα τον φέρει στα επίπεδα αποδοχών του Σέρχιο Ράμος, ο οποίος έχει πλέον το δεύτερο υψηλότερο συμβόλαιο στη «βασίλισσα», μετά τον Γκάρεθ Μπέιλ. Ο Μόντριτς περιμένει μέσα στο μήνα τον ατζέντη του στη Μαδρίτη για την υπογραφή των νέων συμβολαίων.

Luka Modric: “It’s always a pleasure to play for the best club in the world,Real Madrid C.F.” pic.twitter.com/vm3pp2vK0V

— KroosT8 (@KroosT8) 2 Οκτωβρίου 2018

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα