Η Σπυράκη πήγε για καφέ και τυχαία είδε τον Ζάεφ

Απάντησε τελικά, έστω και μετά από ένα 24ωρο, η Μαρία Σπυράκη στο δημοσίευμα της FAZ, σύμφωνα με το οποίο έγιναν δύο κρυφές συναντήσεις μεταξύ της εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας και του Ζόραν Ζάεφ κατά τη διάρκεια των οποίων συζήτησαν το ονοματολογικό της πΓΔΜ.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, στην εκπομπή των Τάκη Χατζή και Δημήτρη Οικονόμου, η κα. Σπυράκη υποστήριξε ότι είδε τον πρωθυπουργό της γειτονικής χώρας κατά τύχη,

την ώρα που πήγε να πάρει καφέ. «Πήγα να πάρω καφέ δίπλα από το ευρωκοινοβούλιο, δεν θυμάμαι πού ακριβώς, πήγαινα να πάρω το τρένο», επισημαίνοντας, παράλληλα, ότι πέρα από αυτή την τυχαία συνάντηση με τον Ζόραν Ζάεφ, δεν υπήρξε δεύτερη, όπως υποστηρίζει η FAZ.

«Δεν ήμουν απεσταλμένη του κ. Μητσοτάκη», ξεκαθάρισε και πρόσθεσε: «Είχα οδηγία να παρουσιάσω τη θέση μας σε όλους τους εμπλεκόμενους. Γνωριζόμαστε με τον Ζάεφ και έχουμε κοινούς γνωστούς. Με τον Ντιμιτρόφ έχω συναντηθεί πολλές φορές».

«Με ρώτησε ‘τι θα κάνετε;’ και του είπα ότι θα ψηφίσουμε ενάντια στον συμβιβασμό που προωθεί ο Τσίπρας και πως μέχρι τότε δεν είχαμε ως κόμμα καμία επίσημη ενημέρωση», ισχυρίστηκε η κα. Σπυράκη.

Ερωτηθείσα γιατί δεν έγινε γνωστή αυτή η συνάντηση, η κα Σπυράκη απάντησε: «Ήταν μια δημόσια συνάντηση και έχω κάνει και άλλες πολλές τέτοιες».

«Κυκλοφορούμε στα ίδια σημεία και στα ίδια μέρη. Δεν ανακοινώνουμε κάθε μέρα ποιους συναντάμε. Κάθε μέρα βλέπουμε ανθρώπους που βρίσκονται εκεί (σ.σ.: στο Ευρωκοινοβούλιο) διαρκώς», υπογράμμισε.

Keywords
Τυχαία Θέματα