Εντοπίστηκαν οι 11χρονοι που είχαν απαχθεί στη Λάρνακα – Συνελήφθη 35χρονος (video)

Τέλος στο θρίλερ της απαγωγής των δύο παιδιών στη ΛάρνακαΣύμφωνα με το υπουργείο Δικαιοσύνης της Κύπρου τα παιδιά εντοπίσθηκαν σε περιοχή κοντά στο σχολείοΠεριπολικό μεταβαίνει στο σημείο που εντοπίσθηκαν τα δυο 11χρονα αγοράκιαΕίναι καλά στην υγεία τους
Το χρονικό της απαγωγής-θρίλερ

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση της απαγωγής των δύο 11χρονων από το σχολείο Καμάρων στη Λάρνακα,

καθώς οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν και συνέλαβαν τον άνθρωπο που φέρεται να απήγαγε τους μαθητές.

Τα παιδιά, βρέθηκαν καλά στην υγεία τους σε διαμέρισμα πολυκατοικίας σε περιοχή κοντά στο σχολείο τους

Όπως ανέφερε ο Βοηθός Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Στέλιος Στυλιανού, εντοπίστηκε και συνελήφθη και ο δράστης, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες πληροφορίες.

Την ίδια στιγμή, για ανάκριση οδηγείται 35χρόνος στην αστυνομική διεύθυνση Λάρνακας για να εξεταστεί η εμπλοκή του στην εξαφάνιση των δύό παίδων.

Στο μεταξύ τα δύο παιδιά που εντοπίστηκαν από την αστυνομία θα υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας τους.

Είναι καλά στην υγεία τους τα δύο παιδιά

«Εντοπίστηκαν τα δύο 11χρονα αγόρια. Καλά στην υγεία τους», σύμφωνα με ανάρτηση της κυπριακής Αστυνομίας στο twitter.

Την ίδια ώρα συγχαρητήρια δίνει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, μέσω twitter, από τη Νέα Υόρκη όπου βρίσκεται για την 73η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.

Ο κ. Αναστασιάδης έγραψε «Συγχαρητήρια στην Αστυνομία Κύπρου, σε όλες τις Αρχές της Δημοκρατίας για την τιτάνια επιχείρηση αλλά και σε όλους τους πολίτες που με πληροφορίες συνέβαλαν στον εντοπισμό των δύο ανηλίκων. Σας ευχαριστώ από καρδιάς».

Το χρονικό της απαγωγής

Όλα έγιναν στις 07:30 το πρωί, λίγο πριν χτυπήσει το πρώτο κουδούνι του σχολείου.

Οι δύο μαθητές άφησαν το πρωί της Τρίτης τις τσάντες τους εντός της τάξης τους και έπαιζαν στην αυλή του σχολείου.

Στη συνέχεια, ο άνδρας φέρεται να τους ζήτησε βοήθεια για να μεταφέρει πράγματα στο αυτοκίνητό του. «Είμαι ο νέος σας δάσκαλος έρχεστε να με βοηθήσετε να μεταφέρω κάτι;», φέρεται να τους είπε.

Όταν χτύπησε το κουδούνι διαπιστώθηκε ότι οι δύο 11χρονοι έλειπαν. Αμέσως σήμανε συναγερμός και ξεκίνησε η μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα