Πλήγμα με Ντίας στον Ολυμπιακό – Κλήθηκε στην εθνική του και ο Σισέ

Στον Ολυμπιακό προέκυψε πρόβλημα και με τον Ζιλ Ντίας, καθώς ο πορτογάλος μέσος υπέστη θλάση βαριάς μορφής και θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολος ακόμη και για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (17/3). Κλήθηκε στην εθνική του και ο Παπ Αμπού Σισέ, μετά τον Αχμέντ Χασάν.

Έτσι, ακόμη ένας εξτρέμ των «ερυθρολεύκων» μπαίνει στα πιτς με τον πορτογάλο παίκτη να απουσιάζει από τις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού

για τουλάχιστον 15 μέρες. Αυτό σημαίνει ότι θεωρείται ο Ζιλ Ντίας εξαιρετικά αμφίβολος ακόμη και για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (17/3). Το πιθανότερο σενάριο δε, είναι να επιστρέψει στη δράση μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος. Να θυμίσουμε ότι ο Μαντί Καμαρά που αποχώρησε τραυματίας στον αγώνα με τον ΟΦΗ απέφυγε τα χειρότερα (θλάση), αφού ταλαιπωρείται απλά από ένα σφίξιμο στον οπίσθιο μηριαίο

Την ίδια ώρα, ο Παπ Αμπού Σισέ κλήθηκε στην εθνική ομάδα της Σενεγάλης για την αναμέτρηση με τη Μαδαγασκάρη, στον τελευταίο αγώνα για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Το παιχνίδι θα γίνει στις 22 Μαρτίου στη Μαδαγασκάρη, ενώ στις 26 του μήνα υπάρχει το φιλικό με το Μάλι. Σημειώνεται πως η Σενεγάλη έχει ήδη εξασφαλίσει πρόκριση στα τελικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού είναι στους 25 παίκτες που κάλεσε ο Αλιού Σισέ. Ο Σισέ έχει άλλες δύο παρουσίες στην εθνική ομάδα της χώρας του και έχει πετύχει ένα γκολ.

Aliou Cissé joue l’ouverture pour les prochains matchs des lions

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πλήγμα, Ντίας, Ολυμπιακό – Κλήθηκε, Σισέ,pligma, ntias, olybiako – klithike, sise