Έφερε χαμόγελα στη Λέστερ ο Ρότζερς, αλλά στη Σέλτικ δεν θέλουν να τον βλέπουν…

Ο Μπρένταν Ρότζερς, αφού υπέγραψε συμβόλαιο με την Λέστερ έως τον Ιούνιο του 2022, αντικαθιστώντας τον Κλοντ Πιελ, παρακολούθησε τη νίκη (2-1) επί της Μπράιτον. Μετά το παιχνίδι, πήγε στα αποδυτήρια και μίλησε στους παίκτες, ενώ απάντησε σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Την ίδια ώρα οι φίλοι της Σέλτικ, δεν θέλουν να τον βλέπουν μπροστά τους, καθώς άφησε την ομάδα τους.

«Θα δώσω τη ζωή μου για να κάνω τους φιλάθλους υπερήφανους για το σύλλογό τους», είπε ο Ρότζερς , που δήλωσε ότι αισθάνεται «προνομιούχος» για τη νέα

του θέση.

Στα δυόμιση χρόνια που πέρασε στη Σκωτία με την Σέλτικ, ο βορειοιρλανδός προπονητής, που ανέλαβε τους καθολικούς το 2016 και κέρδισε και τα επτά εγχώρια τρόπαια, και πρόσφατα το League Cup το Δεκέμβριο. Επίσης πέρασε δύο φορές στη φάση των ομίλων του Champions League και έσπασε το 100χρονο βρετανικό αήττητο εγχώριο ρεκόρ με 69 αγώνες χωρίς ήττα.

«Είμαι απολύτως ενθουσιασμένος που φέραμε έναν προπονητή του διαμετρήματος του Μπρένταν στη Λέστερ», δήλωσε ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Αϊγιαβάτ Σριβανταναπράμπα και συνέχισε: «Ανυπομονώ να δούμε τι μπορεί να επιτύχει από κοινού η ταλαντούχα νέα ομάδα μας και το νέο προπονητικό τιμ». Ο Ρόντζερς θα είναι ο τέταρτος μόνιμος προπονητής της Λέστερ μέσα σε 23 μήνες.

CELTIC

Brendan Rodgers has verbally agreed to become Leicester City’s new manager, according to Sky sources.

Here he is at Leicester City’s ground this afternoon-https://t.co/BLYcVomy8u https://t.co/vfXlHcpuTz

Sky Sports Scotland (@ScotlandSky) 26 Φεβρουαρίου 2019

Ivorian legend Kolo Toure joins Brendan Rodgers’ staff at Leicester City https://t.co/mtHwPat7vu pic.twitter.com/DMQYJzGDW1

Sports World Ghana (@sportsworldgh) 27 Φεβρουαρίου 2019

Οι φίλαθλοι των «Κελτών» δηλώνουν… αηδιασμένοι με τον πρώην προπονητής τους, που πήγε στις «αλεπούδες». Πετάνε και βιβλία που τον αφορούν:

“Shocked”
“Gutted”
“Disgusted”

Celtic fans have had their say on Brendan Rodgers’ expected move to Leicester City. And they’re not happy

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έφερε, Λέστερ, Ρότζερς, Σέλτικ,efere, lester, rotzers, seltik