Πετρόπουλος «τρολάρει» Μηταράκη για τις κατσαρίδες – «Τη μία φωλιά εγώ την έβαλα»

Στην αντεπίθεση κατά του Νότη Μηταράκη για τις περιβόητες κατσαρίδες στο γραφείο του πέρασε ο Τάσος Πετρόπουλος, ο οποίος, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στον ρ/σ «RealFm», σχολίασε με χιούμορ ότι «τη μία φωλιά εγώ την έβαλα» για να «δυσκολέψω το έργο του νέου υφυπουργού».

Αναλυτικότερα, αναφερόμενος στις δηλώσεις του υφυπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης, ο κ. Πετρόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Όπως έλεγε και ο Τζίμης Πανούσης “εγώ τη σκότωσα, εγώ τη σκότωσα”. Τη μία φωλιά εγώ την έβαλα. Η άλλη προφανώς ακολούθησε γιατί ήταν φίλη. Δολιοφθορά

για να δυσκολέψω το έργο του νέου υφυπουργού με κατσαρίδες».

Μάλιστα, ο κ. Πετρόπουλος δεν παρέλειψε να αφήσει και μια «σπόντα» για τη σκοπιμότητα των δηλώσεων Μηταράκη, σχολιάζοντας ότι «τα πράγματα δεν είναι έτσι. Δεν ξέρω τι εννοούσε ο κ. Μηταράκης. Ενδεχομένως να χρειάζεται να ανακαινίσει το γραφείο όλο, πλακάκια κ.α».

«Επειδή όλα αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα, ίσως κάποιοι αντίπαλοί του ανεβάζουν το θέμα για να δείξουν ότι του λείπει η σοβαρότητα. Ο Μηταράκης είναι ένας έξυπνος άνθρωπος», κατέληξε κ. Πετρόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα