«Σύνδεσμος» μεταξύ ομάδας και διοίκησης στην Πόρτο ο Κασίγιας

O ισπανός τερματοφύλακας, Ίκερ Κασίγιας, που έχει συμβόλαιο με την Πόρτο έως το 2020, πρόκειται να γίνει μέλος του επιτελείου των «δράκων», ενώ θα συνεχίσει την αποκατάστασή του, από το καρδιακό πρόβλημα που αντιμετώπισε στις αρχές Μαΐου.

Ο 38χρονος τερματοφύλακας, θα λειτουργήσει ως «σύνδεσμος» μεταξύ των παικτών, του προπονητή και του διοικητικού συμβουλίου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αποσύρεται από την ενεργό

δράση.

Η Πόρτο αφήνει επίσης την πόρτα ανοιχτή για αυτόν να επεκτείνει τη θέση του «σε άλλες λειτουργίες εντός του συλλόγου».

«Θα κάνω κάτι διαφορετικό από αυτό που συνήθιζα να κάνω, που ήταν να βρίσκομαι στο γήπεδο. Θα προσπαθήσω να είμαι ο σύνδεσμος ανάμεσα στην ομάδα και τον σύλλογο. Ο προπονητής μου είπε ότι ήθελε να μείνω μαζί τους, κοντά στους παίκτες, για τους νεότερους, γιατί θα υπάρξουν πολλές αλλαγές. Θα προσπαθήσω να κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου», διαβεβαίωσε ο Κασίγιας.

Ο ισπανός άσος, σε δηλώσεις του στο «Porto Canal», τόνισε: «Θα προετοιμαστούμε να κάνουμε το καλύτερο, έχουμε ακόμα μερικές εβδομάδες για τα πρώτα επίσημα παιχνίδια. Θέλουμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, τα κύπελλα και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό στην Ευρώπη».

Ο Κασίγιας, μέχρι σήμερα, έχει παίξει συνολικά 156 παιχνίδια από την άφιξή του στο Οπόρτο το 2015. Ο διεθνής τερματοφύλακας, ο οποίος έχει δεχθεί μόλις 116 γκολ και έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του 74 φορές, ενώ βοήθησε την Πόρτο να κερδίσει το πρωτάθλημα 2017-18 και το Super Cup 2018.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα