Πάτησε Ελλάδα ο Μπριαντέ Ουέμπερ για τον Ολυμπιακό – Έτσι πανηγύρισε ο Σφαιρόπουλος

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Μπριαντέ Ουέμπερ… πάτησε στην Ελλάδα, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν από το Τελ Αβίβ, όπου την Πέμπτη (7/2) έχασαν σε συγκλονιστικό παιχνίδι από τη Μακάμπι για την 22η αγωνιστικής της Euroleague. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη νέα

σημαντική επιτυχία, που τους έχει βάλει σε τροχιά οκτάδας.

Όσον αφορά στον 26χρονο αμερικανό γκαρντ, ταξίδεψε από την Ατλάντα, μέσω Ρώμης και… πιάνει άμεσα δουλειά. Είναι ο παίκτης που αναζητούσε εδώ και αρκετούς μήνες ο Ολυμπιακός για να ενισχύσει την περιφέρειά του στη δύσκολη συνέχεια που έχει μπροστά του.

Το Σαββατοκύριακο διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη (Nick Galis Hall) το All Star Game του ΕΣΑΚΕ και ο Ουέμπερ έχει δύο ημέρες για να ξεκουραστεί και να προσαρμοστεί. Ο επόμενος αγώνας του Ολυμπιακού είναι το ντέρμπι «αιωνίων» στο ΟΑΚΑ την Τετάρτη (13/2) για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Θα φανεί τις επόμενες ημέρες αν ο Μπλατ θα κρίνει πως ο Ουέμπερ μπορεί να βοηθήσει στην προσπάθεια πρόκρισης στον τελικό Κυπέλλου και θα δηλωθεί στο ρόστερ στον ΕΣΑΚΕ, ώστε να έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Keywords
Τυχαία Θέματα