Πατέρας ξανά ο Κρέσπο – Το μήνυμα του Ισπανού στον κόσμο του ΠΑΟΚ (εικόνες)

O Χοσέ Άνχελ Κρέσπο δέχτηκε ένα πολύτιμο δώρο από την γυναίκα του λίγο μετά το πρώτο ματς του ΠΑΟΚ με την Σπαρτάκ Μόσχας για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League, καθώς έγινε πατέρας για δεύτερη φορά. Με τον Ισπανό άσο να στέλνει μήνυμα και στον κόσμο της ομάδας του.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο 31χρονος άσος έφυγε εσπευσμένα μετά το σφύριγμα της λήξης του αγώνα του Δικεφάλου με τον ρωσικό

σύλλογο, καθώς ενημερώθηκε ότι η σύζυγος του ήταν έτοιμη να φέρει στον κόσμο το δεύτερο τους παιδί.

Έτσι σήμερα ο Ισπανός καλωσόρισε το τέταρτο μέλος της οικογένειας του καθώς έχει ήδη μια κόρη την Βαλεντίνα. Το όνομα αυτής Αντριάνα, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στα social media.

Ο Κρέσπο, δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο instagram μια πολύ όμορφη φωτογραφία με τη σύζυγο του και τη νεογέννητη κορούλα του. Είναι χαρακτηριστικό πως ο Ισπανός παίκτης πριν από μερικές ημέρες είχε γιορτάσει σε παραλία τα γενέθλια της πρώτης κόρης του.

Ο Κρέσπο δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ για τα πολλά μηνύματα που δέχεται με αφορμή αυτό το ευχάριστο γεγονός, αλλά και τον προπονητή του Δικεφάλου, Ραζβάν Λουτσέσκου, που του έδωσε την άδεια να περάσει μία ημέρα με την οικογένεια του.
«Πολλά ευχαριστώ στους οπαδούς του ΠΑΟΚ για τις ευχές τους. Δέχθηκα πολλά μηνύματα που δεν μπορώ να απαντήσω. Ευχαριστώ τον προπονητή και τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, που με άφησαν να είμαι δίπλα στην οικογένειά μου. Τρελό ματς, τρελή νύχτα, τρελή ημέρα, τρελό τρέξιμο. Σας ευχαριστώ. Προσπάθησα να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου σε μια δύσκολη νύχτα και όλα ήταν τέλεια”, ανέφερε στο μήνυμα του ο Ισπανός αμυντικός.

Μετά το ποστάρισμα του 30χρονου ποδοσφαιριστή στο instagram, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε τις δικές της ευχές στον Κρέσπο για την γέννηση της κόρης του, καλωσορίζοντας το νέο μέλος της οικογένειας του Δικεφάλου.
«Η οικογένεια του ΠΑΟΚ μεγαλώνει. Υγεία και ευτυχία από όλους εμάς στην οικογένεια του Χοσέ Κρέσπο, για την γέννηση του δεύτερου παιδιού του», ανέφερε το μήνυμα των “ασπρόμαυρων” στο instagram.

Keywords
Τυχαία Θέματα