Παρουσιάστηκε ο Κουρτουά από τη Ρεάλ – Επίσημα ο Λούκας Πέρεθ στη Γουέστ Χαμ (εικόνες – video)

Παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης και με την βούλα είναι ο Τιμπό Κουρτουά ο οποίος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και εντάχθηκε επισήμως στους πρωταθλητές Ευρώπης, έχοντας δίπλα του τον πρόεδρος της «βασίλισσας» Φλορεντίνο Πέρεθ.

Ο διεθνής πορτιέρο υπέγραψε εξαετές συμβόλαιο τόνισε πως το όνειρό του έγινε πραγματικότητα. Έκανε και «κόλπα» με τη μπάλα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Η μεταγραφή του υψηλόσωμου Βέλγου γκολκίπερ από την Τσέλσι κόστισε περί τα 35 εκατομμύρια ευρώ, ενώ αντικαταστάτης του στους «μπλε» είναι ο Κεπά.

«Σήμερα ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα». Με τα

λόγια αυτά ξεκίνησε ο Τιμπό Κουρτουά τις δηλώσεις του, κατά την επίσημη παρουσίασή του από τους «μερέχνες». «Μόνο όσοι με γνωρίζουν καλά, ξέρουν ότι δούλευα για να έρθω εδώ. Το να έρχεσαι στο μεγαλύτερο κλαμπ του κόσμου είναι ευθύνη, αλλά και περηφάνεια», πρόσθεσε ο βέλγος τερματοφύλακας.

«Σε όλη μου την καριέρα, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό μου σε όλες τις ομάδες όπου αγωνίστηκα. Σήμερα είμαι ένας από εσάς και θέλω να ανταποκριθώ σε αυτό που πρεσβεύει αυτό το σήμα», συμπλήρωσε ο 26χρονος γκολκίπερ, τον οποίο νωρίτερα ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, χαρακτήρισε ως «έναν από τους καλύτερους τερματοφύλακες στον κόσμο, αν όχι τον καλύτερο».

Keywords
Τυχαία Θέματα