Παροτρύνσεις Πορτοσάλτε: Επενδύστε τα λεφτά σας μην σας τα αρπάξει κανείς Τσίπρας

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να κάνει κανείς διαφήμιση σε ένα μέσο. Είτε να αναφερθεί άμεσα στο προϊόν, είτε με πιο έμμεσο τρόπο και βεβαίως υπάρχει και η λεγόμενη «γκρίζα» διαφήμιση.

Για τον Άρη Πορτοσάλτε όμως, όλα αυτά είναι απλά περιστροφές, από τη στιγμή που μπορεί να κάνει «μαύρη» διαφήμιση (δεν υπήρχε ο όρος, αλλά για έναν Πορτοσάλτε αξίζει) συνδυάζοντάς την με αυτό που ξέρει καλύτερα από τον καθένα: να κάνει κριτική στην κυβέρνηση Τσίπρα.

Στο πλαίσιο λοιπόν της προώθησης ενός προϊόντος που διαφημίζει ο ΣΚΑΪ,

ο Πορτοσάλτε είπε συγκεκριμένα: Προ των διαφημίσεων, σε περιβάλλον διαλείμματος να υπενθυμίσω: 3Κ investments partners ΑΕΔΑΚ εποπτεύεται από την επιτροπή κεφαλαιαγοράς. Τα Αμοιβαία Κεφάλαια δεν έχουν εγγυημένη απόδοση και οι προηγούμενες αποδόσεις δεν εξασφαλίζουν τις μελλοντικές… Εσύ έχεις αποταμιεύσεις και για να μην στις βάλει και στις αρπάξει κανείς Τσίπρας… Άκου που σου λέω. Άκου που σου λέει ο Μπάμπης!

Πήγαινε εκεί στους ανθρώπους στην 3Κ investments partners ΑΕΔΑΚ, πες: “είμαι ένας φοβισμένος άνθρωπος”… Δεν πρόκειται να σε βάλουν να κάνεις τρέλες. Θα σου φτιάξουν κοστουμάκι στα μέτρα σου. Έχεις οικονομίες; Δεν θέλεις να στις φάει ο Τσίπρας, λες: «Εγώ είμαι ένας τολμηρός άνθρωπος, να το κάνουμε λίγο πιο έτσι, να έχω και μια αγωνία βρε παιδί μου». Θα σου φτιάξουν κοστούμι για τα μέτρα σου. Έτσι γίνονται οι επενδύσεις, προσαρμόζονται στην κατάσταση την εγκεφαλική σου και την ψυχολογική σου… Εντάξει; Πολύ ωραία!

Το επίμαχο κομμάτι μετά το 34ο λεπτό:

Keywords
Τυχαία Θέματα