Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις μάρτυρα στην υπόθεση Τοπαλούδη: Αν δεν τραβήξω άλλο βίντεο θα με σκοτώσουν

Μάρτυρας κλειδί μίλησε για την άτυχη φοιτήτρια, η οποία όπως τόνισε αναζητούσε τρόπους για να γλιτώσει από τους εκβιαστές τηςΟ συγκεκριμένος άνδρας είχε συναντήσει την κοπέλα πέντε μήνες πριν από τη δολοφονία της«Μου είπε ότι εάν δεν τραβήξω άλλο βίντεο θα με σκοτώσουν», αποκάλυψε μάρτυρας

Οι αποκαλύψεις για την υπόθεση της Ελένης Τοπαλούδη που βιάστηκε και δολοφονήθηκε στη Ρόδο είναι συνεχείς. Μάρτυρας κλειδί μίλησε για την άτυχη φοιτήτρια, η οποία όπως τόνισε αναζητούσε τρόπους για να γλιτώσει από τους εκβιαστές της.

Ο συγκεκριμένος άνδρας είχε συναντήσει την κοπέλα πέντε

μήνες πριν από τη δολοφονία της στην παραλιακή ζώνη της Ρόδου σε στάση λεωφορείου

Τα όσα αποκάλυψε μάρτυρας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 θα συζητηθούν. «Με πλησίασε ένας γνωστός μου, ο οποίος συνόδευε την Ελένη. Πήγαμε σε μια στάση λεωφορείου. Όταν την πρωτοείδα ήταν σε άθλια κατάσταση. Μου λέει: “Έχω έναν δεσμό στη Ρόδο, με τραβήξανε βίντεο που συνευρέθηκα, το ανεβάσανε στο διαδίκτυο και αν δεν ξαναπάω μαζί του να συνευρεθώ θα με σκοτώσουν!», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα ο άνδρας αυτός είχε σχέσεις με την αστυνομία και γι αυτό η Ελένη μαζί με κοινό τους γνωστό τον είχαν πλησιάσει τον Ιούνιο του 2018 εκλιπαρώντας για βοήθεια για να γλιτώσει με κάποιον τρόπο από τους εκβιαστές της.

«Ήταν πάρα πολύ φοβισμένη, ήταν κατατρομαγμένη. Διπλωμένη στα δύο ήτανε, καθόταν κάτω και έκλαιγε και κρατούσε ένα τσιγάρο στα χέρια και έτρεμε με το τσιγάρο», πρόσθεσε.

Στην ερώτηση αν αντιλήφθηκε πως η κοπέλα είχε δεχθεί πολύ πρόσφατα απειλές, σημείωσε: «Πρόσφατα, ναι, γιατί μου είπε ότι ‘εάν δεν τραβήξω άλλο (βίντεο), θα με σκοτώσουν. Αυτό μου το τόνισε δύο φορές». Ωστόσο η Ελένη δεν του ανέφερε τα ονόματα των ανθρώπων που την εκβίαζαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα