Παραβίασε τις κατεβασμένες μπάρες ο οδηγός στο δυστύχημα στα Διαβατά (video)

Σύμφωνα με την Τροχαία, ο 50χρονος οδηγός, που νοσηλεύεται, έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα, προσπέρασε δυο σταματημένα αυτοκίνητα και δεν σταμάτησε στις κατεβασμένες μπάρεςΗ κατάθεσή του θα δώσει απαντήσεις σε πολλά ερωτηματικά για το τραγικό τροχαίοΤο τρένο βρήκε το αυτοκίνητο από την πλευρά που ήταν η έγκυος γυναίκα, η οποία καθόταν στη θέση του συνοδηγούΗ ΤΡΑΙΝΟΣΕ ανέφερε πως η αμαξοστοιχία κινούνταν με την προβλεπόμενη ταχύτητα

Μια έγκυος γυναίκα έχασε τη ζωή της σε τρομερό τροχαίο στα Διαβατά, όταν τρένο παρέσυρε αγροτικό αυτοκίνητο και τα νέα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα είναι συγκλονιστικά, καθώς ο οδηγός του αμαξιού φέρεται, σύμφωνα με την Τροχαία, να παραβίασε τις κατεβασμένες μπάρες, ενώ πριν έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα, έχοντας αφήσει πίσω του δυο άλλα αυτοκίνητα.

Το τραγικό συμβάν συνέβη σε σιδηροδρομική διάβαση στην περιοχή των Διαβατών, στη δυτική Θεσσαλονίκη, και όπως ανέφερε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, από τη σύγκρουση έχασε τη ζωή της η συνοδηγός του οχήματος, η οποία ήταν έγκυος, και τραυματίστηκε ο 50χρονος οδηγός.

Το δυστύχημα έγινε σε φυλασσόμενη σιδηροδρομική διάβαση και σύμφωνα με τον ALPHA ο οδηγός πρώτα προσπέρασε δυο αυτοκίνητα που είχαν σταματήσει, λόγω της διέλευσης του τρένου (έκανε το δρομολόγια Αλεξανδρούπολη – Θεσσαλονίκη) και στη συνέχεια παραβίασε και τις κατεβασμένες μπάρες.

Το ερώτημα είναι για ποιον λόγο ο οδηγός προέβη σ’ αυτή την εγκληματική ενέργεια. Αρχικά ειπώθηκε ότι μπορούσε να πήγαινε τη γυναίκα σε νοσοκομείο, λόγω της κατάστασής της, αλλά η πορεία του ήταν προς το χωριό.

Ο οδηγός του οχήματος, που δεν φορούσε ζώνη, διακομίσθηκε στο «Παπανικολάου». Είναι αιμοδυναμικά σταθερός και υποβάλλεται σε εξετάσεις. Οι άνδρες της τροχαίας αναμένεται να του πάρουν κατάθεση, όταν θα είναι ιατρικά «ΟΚ» και έτσι να πει το γιατί δεν σταμάτησε πριν από τις μπάρες.

Η φυλασσόμενη σιδηροδρομική διάβαση είναι σε κατοικημένη περιοχή και σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ η αμαξοστοιχία κινούνταν με την προβλεπόμενη ταχύτητα.

Η γυναίκα, επιβάτιδα στο ΙΧ, που ήταν έγκυος περίπου 20 εβδομάδων, αρχικά μεταφέρθηκε νεκρή στο νοσοκομείο «Ιπποκράτειο» και μετά στο «Παπανικολάου», όπου θα γίνει νεκροτομή. Το τρένο βρήκε το αμάξι από την πλευρά της συνοδηγού.

Πληροφορίες από ALPHA

Φωτογραφίες: thestival.gr, parallaximag

Keywords
Τυχαία Θέματα