Παναθηναϊκός: Τα ερωτηματικά για το «ντου» στο 5′ του ντέρμπι και η… απόλυση του υπαλλήλου της ΠΑΕ

Πολλά ερωτηματικά έχει προκαλέσει στον Παναθηναϊκό η πληροφορία που κυκλοφόρησε και ανάφερε ότι στα επεισόδια που έγιναν στο ΟΑΚΑ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αυτός που ηγήθηκε το «ντου» στον πάγκο των «ερυθρόλευκων» στο 5ο λεπτό είναι υπάλληλος του συλλόγου, ο οποίος είχε κινδυνεύσει να απολυθεί στο παρελθόν, όταν και τότε στο τιμόνι της ΠΑΕ βρισκόταν ο Γιάννης Αλαφούζος.

Οι «πράσινοι» είναι σε πολύ δύσκολη θέση με βάση και

το κατηγορητήριο, και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες φέρεται αυτός ο υπάλληλος – χούλιγκαν της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να απολύθηκε αυτή τη φορά. Αίσθηση προκάλεσε ο τρόπος με τον οποίο ενήργησαν… κάποιοι στην αρχή του αγώνα.

Το ρεπορτάζ ήθελαν και από την ΕΛ.ΑΣ. να τονίζουν πως ο άνθρωπος που ηγήθηκε της εισβολής των οπαδών του Παναθηναϊκού στο 5′ του ντέρμπι και κατέληξε στην επίθεση στον μικρό πάγκο του Ολυμπιακού, δεν ήταν κάποιος… χούλιγκαν, αλλά γνωστός οπαδός και υπάλληλος της «πράσινης» ΠΑΕ. Κάποιοι είπαν πως είναι παλιός αθλητής του συλλόγου. Ο συγκεκριμένος είχε φτάσει δυο φορές στην… έξοδο από το πόστο που κατέχει στην ασφάλεια της ομάδας, αλλά, ο μεγαλομέτοχος της ομάδας πήρε πίσω την απομάκρυνσή του.

Τώρα ο Γιάννης Αλαφούζος φέρεται να να έγινε έξω φρενών και φέρεται ο συγκεκριμένος υπάλληλος, ο οποίος ήταν security manager να απολύθηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες ο συγκεκριμένος φέρεται πριν από δύο χρόνια να είχε ταυτοποιηθεί στα επεισόδια οπαδών που είχαν γίνει στο Τροκαντερό.

Το ντέρμπι, όπως είπε και ο διαιτητής Μάρκο Φριτζ, εκείνη τη στιγμή (5ο λεπτό) έπρεπε να διακοπεί το ματς. Τελικά, η οριστική διακοπή του ντέρμπι συνέβη στο 70ο λεπτό από τον γερμανό διαιτητή Φριτς, καθώς είχαν προηγηθεί συγκρούσεις οπαδών με την αστυνομία και έξω από το γήπεδο, όταν και έπεσαν δεκάδες μολότοφ με αποτέλεσμα από την ΕΛ.ΑΣ. να γίνει χρήση δακρυγόνων. Έτσι, μετά από αυτό το γεγονός όλοι έτρεχαν να βρουν διέξοδο… διαφυγής, αφού η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική.

Να θυμίσουμε ότι ασκήθηκαν άμεσα ποινικές διώξεις στους οκτώ συλληφθέντες, ενώ ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης ζήτησε, την ταυτοποίηση δραστών μέσω των βίντεο και των φωτογραφιών. Την Τρίτη (19/3) ταυτοποιήθηκαν άλλα επτά άτομα.

Keywords
Τυχαία Θέματα