Παναθηναϊκό… τρολάρισμα σε Ολυμπιακό με Άγιο Βαλεντίνο – Επικό βίντεο και από τον ΠΑΟΚ

Πολλές ομάδες… τιμούν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και αυτός έχει γίνει τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, όπως στην Άρσεναλ, που το έκανε με πρωταγωνιστή τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο και την αγάπη του για την άμυνα.

Το απόγευμα της Πέμπτης (14/2) η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού θέλησε να… πικάρει

τον Ολυμπιακό λίγο μετά το ντέρμπι αιωνίων στο ΟΑΚΑ, με ένα βίντεο γεμάτο πράσινες καρδιές. Λίγες ώρες μετά το πολυσυζητημένο ντέρμπι του Κυπέλλου, οι «πράσινοι» δημοσίευσαν ένα χιουμοριστικό βίντεο γεμάτο καρδιές, με φάσεις τους απέναντι στους Πειραιώτες.

Στο πνεύμα της ημέρας η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία δημοσίευσε ένα επικό βίντεο με τους Δημήτρη Πέλκα και Δημήτρη Λημνιό, έχοντας το εξής μήνυμα: «Μοιράστε παντού αγάπη».

Spread the love… #ValentinesDay #PAOK #PAOKfamily pic.twitter.com/Asgojx9uR7

PAOK FC / ΠAOK (@PAOK_FC) 14 Φεβρουαρίου 2019

Ο Ολυμπιακός εν όψει του πρώτου αγώνα κόντρα στη Ντινάμο Κιέβου για τους «32» του Europa League φρόντισε να καλωσορίσει θερμά τον ουκρανικό σύλλογο μέσω social media με ένα ωραίο βίντεο. Σε αντίστοιχο κλίμα ήταν και η απάντηση της Ντινάμο με ελληνική σημαία και… γαλάζια καρδούλα. «Καλώς όρισες, στην Ελλάδα και στον Πειραιά, Ντιναμό Κιέβου», έγραψε χαρακτηριστικά ο Ολυμπιακός στο twitter.

Καλώς όρισες στην Ελλάδα και στον Πειραιά, Ντιναμό Κιέβου! / Welcome to Piraeus, Greece @DynamoKyiv! ⚽️

Keywords
Τυχαία Θέματα