Ανακοίνωσε τον Ζεράλντες η ΑΕΚ – Στην Ελλάδα ο Σεμέδο για τον Ολυμπιακό (video)

Η ΑΕΚ έκανε επίσημα δικό της τον Ζεράλντες, ενώ ο Ολυμπιακός, όπως είχε γίνει γνωστό, έφερε τον Ρούμπεν Σεμέδο στην Ελλάδα για να υπογράψει.

Ο Φρανσίσκο «Τσίκο» Ζεράλντες αποτελεί, λοιπόν, την 7η μεταγραφή της Ένωσης στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Ο 24χρονος μέσος, που ήρθε το βράδυ της Δευτέρας (25/06)

στη χώρα μας, αφού πέρασε με επιτυχία τις καθιερωμένες ιατρικές κι εργομετρικές εξετάσεις που υποβλήθηκε, υπέγραψε την Τρίτη (26/06) το νέο του μονοετές συμβόλαιο κι εν συνεχεία φωτογραφήθηκε με την φανέλα με το νούμερο 12.

Ο Ζεράλντες αποκτήθηκε με τη μορφή του δανεισμού από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας και αποτελεί το 7ο μεταγραφικό απόκτημα των «κιτρινόμαυρων» μετά τους Σαμπανάτζοβιτς, Ντέλετιτς, Αθανασιάδη, Παουλίνιο, Βράνιες και Νταβίντ Σιμόες.

Το νέο αστέρι της ΑΕΚ είχε και μήνυμα προς τους φίλους της νέας του ομάδας με αφορμή και την παρουσία του Όσκαρ Καρντόσο στον πάγκο του συλλόγου.

Ας δούμε τι είπε μετά τις υπογραφές:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή τη μεταγραφή. Οι οπαδοί με υποδέχτηκαν με μεγάλη χαρά και έχω ήδη νοιώσει την αγάπη προς το πρόσωπο μου. Ανυπομονώ να ξεκινήσω με τη νέα μου ομάδα».

Για τον κ. Καρντόσο:

«Ήρθα στην ομάδα ειδικά για τον κ. Καρντόσο γιατί έχω δουλέψει μαζί του στη Ρίο Άβε. Οι οπαδοί δεν τον γνωρίζουν ακόμα καλά αλλά εγώ μπορώ να τους πω ότι είναι ένας πάρα πολύ καλός προπονητής και ο τρόπος παιχνιδιού του θα τους κάνει να ευχαριστηθούν το ποδόσφαιρο».

Για το τι ξέρει για την ΑΕΚ:

«Για την ΑΕΚ έχω διαβάσει ότι ιδρύθηκε από ανθρώπους που εκδιώχθηκαν από την πατρίδα τους. Αυτό σημαίνει ότι είναι άνθρωποι που έχουν παλέψει απέναντι σε δυσκολίες και αντιξοότητες. Για αυτό το λόγο οι οπαδοί δείχνουν τόσο μεγάλο πάθος για την ομάδα. Αυτό μου αρέσει γιατί και εγώ είμαι μαχητής ως ποδοσφαιριστής οπότε θα ταιριάξω με τους οπαδούς μας».

Για τους στόχους του και την παραμονή του:

«Είμαι εδώ για να πετύχω τους στόχους με τη νέα μου ομάδα. Έχω το πλεονέκτημα ότι γνωρίζω τα θέλω του προπονητή και αυτό θα με βοηθήσει να παίξω ακόμα καλύτερα. Για το μέλλον θα υπάρξει χρόνος να τα συζητήσουμε. Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα ούτε το να μείνω περισσότερο στην ομάδα απ’ αυτό το χρόνο. Θα εξαρτηθεί από το πως θα παίξω εδώ. Αυτή τη στιγμή εστιάζω στο τώρα και σε αυτή τη χρονιά».

Δείπνο συνεργασίας είχαν Καρντόσο και Λυμπερόπουλος

Την ευκαιρία να τα πουν και από κοντά είχαν την Τρίτη (26/06) οι Νίκος Λυμπερόπουλος και Μιγκέλ Καρντόσο καθώς δείπνησαν σε εστιατόριο της Κηφισιάς.

Οι δύο άνδρες το προηγούμενο διάστημα ήταν σε συνεχή τηλεφωνική επαφή για τον σχεδιασμό της ομάδας και την ολοκλήρωση των μεταγραφών συζήτησαν για αρκετή ώρα τα θέματα που αφορούν στην ΑΕΚ και τις τελευταίες λεπτομέρειες. Στην ατζέντα τους φυσικά ήταν και οι μεταγραφικές εκκρεμότητες που υπάρχουν στις θέσεις του επιθετικού και του εξτρέμ, εκεί όπου είναι στην κορυφή της λίστας το όνομα του Βέρντε.

Εν τω μεταξύ, τα ξημερώματα της Τετάρτης (26/06) το βράδυ ο Ρούμπεν Σεμέδο έφθασε στην Ελλάδα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, αφού οι «ερυθρόλευκοι» τα βρήκαν με τη Βιγιαρεάλ για τη μετεγγραφή του.

Απομένουν τα τυπικά για να ανακοινωθεί η συμφωνία του με τους Πειραιώτες, μετά την ανατροπή που είχαμε στην υπόθεση, όταν ο Σεμέδο το… πήρε πάνω τη στιγμή που έδειχνε να κολλάει η μετεγγραφή του. Μέσα στην Τετάρτη (26/06) αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Φωτογραφίες: intime.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα