Novartis: «Επιβεβαιώνονται οι χρηματισμοί των κρατικών αξιωματούχων», ξεκαθαρίζει ο Σαράκης

«Υπάρχουν οπτικά και ηχητικά ντοκουμέντα που επιβεβαιώνουν χρηματισμούς πολιτικών προσώπων και κρατικών αξιωματούχων»Ο Παύλος Σαράκης εξέφρασε την ανησυχία του ότι θα διαρρεύσουν τα στοιχεία των προστατευόμενων μαρτύρων

Τα στοιχεία που κατέθεσαν οι έλληνες μάρτυρες και τα οποία περιλαμβάνουν βίντεο και ηχητικά ντοκουμέντα περιλαμβάνουν και ονόματα πολιτικών στην Ελλάδα, επανέλαβε για ακόμη μία φορά ο δικηγόρος Παύλος Σαράκης, συνήγορος των προστατευόμενων μαρτύρων στο σκάνδαλο

Novartis.

Δείτε επίσης: Υπόθεση Novartis: Εισαγγελικό αίτημα για άνοιγμα λογαριασμών σε Ελβετία και Κύπρο (video)

Παράλληλα, εξέφρασε την ανησυχία του ότι θα διαρρεύσουν τα στοιχεία των προστατευόμενων μαρτύρων που κατέθεσαν στην Αμερική.

«Δεν υπάρχει νομικό πλαίσιο ώστε να προστατευτούν μάρτυρες δημοσίου συμφέροντος. Είναι βέβαιο ότι θα διαρρεύσουν τα στοιχεία τους και είναι υπεύθυνη η πολιτεία και ό,τι τους συμβεί» τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο κ. Σαράκης.

Δείτε επίσης: Novartis: Στο φως νέες μαρτυρίες – «Οι μάρτυρες έδωσαν στο FBI βίντεο και ηχητικά» (pdf)

Δείτε επίσης: Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στο Μαξίμου υπό τον Τσίπρα για τη Novartis – Τι συζητήθηκε

Τέλος, επανέλαβε τη δήλωσή του ότι «οι μάρτυρες κατέθεσαν οπτικά, ηχητικά και άλλα ντοκουμέντα που επιβεβαιώνουν τους χρηματισμούς κρατικών αξιωματούχων και πολιτικών πρόσωπων».

«Τα ντοκουμέντα αυτά τεκμηριώνουν αθέμιτες πρακτικές της εταιρείες μεταξύ των οποίων και ο χρηματισμός κρατικών αξιωματούχων», πρόσθεσε σε δηλώσεις του στον ANT1.

Keywords
Τυχαία Θέματα