ΟΠΑΠ και ΠΑΕ Παναθηναϊκός πορεύονται μαζί με στόχο τη… γέννηση πρωταθλητών και την προσφορά στην κοινωνία (εικόνες – video)

Η κοινή πορεία της ΟΠΑΠ Α.Ε. με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια, καθώς οι δύο πλευρές ανανέωσαν την Τρίτη (16/10) την συνεργασία τους για 2+2 χρόνια με στόχο τόσο ο Οργανισμός όσο και οι «πράσινοι» να έχουν επιτυχίες, δείχνοντας και το κοινωνικό τους πρόσωπο. Όπως η ανακαίνιση, αλλά και το χτίσιμο νοσοκομείων για παιδιά…

Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της εταιρείας, έδωσαν το «παρών» όλοι οι παίκτες του Παναθηναϊκού-απουσίασε

ο Δημήτριος Κολοβέτσιος, λόγω της εθνικής. Όλοι στάθηκαν στο γεγονός πως το «τριφύλλι» εντυπωσιάζει στο πρωτάθλημα της Super League, στηριζόμενος σε νεαρά παιδιά, κάτι που έχει ιδιαίτερη αξία και σημασία. Αυτό τόνισαν ο «αρχιτέκτονας» αυτής της εικόνας, Γιώργος Δώνης, ο τεχνικός διευθυντής των «πρασίνων», Νίκος Νταμπίζας, αλλά και οι Οδυσσέας Χριστοφόρου (Επικεφαλής Εταιρικών και Ρυθμιστικών Υποθέσεων ΟΠΑΠ) και ο Πετρ Ματεγιόφσκι (Chief Customer Officer ΟΠΑΠ).

«Ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός δεν χρειάζεται συστάσεις. Έχουν φορέσει τη φανέλα πολλοί μεγάλοι παίκτες, όπως και ο νυν τεχνικό του Γιώργος Δώνης, στο παρελθόν έχει αφήσει το στίγμα του και στην Ευρώπη. Σήμερα η σκυτάλη έχει περάσει σε μία νέα γενιά παικτών που έχουν κερδίσει επάξια τις εντυπώσεις. Σήμερα γράφουμε το νέο κεφάλαιο στη δική μας ιστορία. Στόχος μας να χτίσουμε το μέλλον για τη νέα γενιά. Βοηθώντας και την κοινωνία, όπως για παράδειγμα το χτίσιμο και η δημιουργία νοσοκομείων για παιδιά. Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε δίπλα μας την ομάδα του Παναθηναϊκού και σ’ αυτή την κίνηση, καθώς έχει δημιουργήσει τη δική του εφαρμογή γι’ αυτό τον σκοπό», είπε ο Οδυσσέας Χριστοφόρου (Επικεφαλής Εταιρικών και Ρυθμιστικών Υποθέσεων ΟΠΑΠ).

Ο Πετρ Ματεγιόφσκι Chief Customer Officer ΟΠΑΠ) υπογράμμισε: «Θα ήθελα να σας καλωσορίσω στα γραφεία του ΟΠΑΠ. Στα χρόνια της συνεργασίας μας έχουμε χτίσει μία σημαντική σχέση. Η φετινή χρονιά είναι σημαντική γιατί γιορτάζουμε 60 χρόνια και ο Παναθηναϊκός 110 χρόνια ιστορίας. Είναι ένα πολύ ενδιαφέρον ταξίδι και είμαι βέβαιος πως θα είναι μία συναρπαστική σεζόν. Ο Παναθηναϊκός και η ιστορία του είναι σίγουρα ένας σημαντικός συμπαίκτης. Η συνεργασία μας αντικατοπτρίζεται σε πολλές αθλητικές και κοινωνικές πτυχές».

Ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου Νίκος Νταμπίζας χαρακτήρισε ως «πρωτόγνωρο» αυτό που έχει πετύχει ο Παναθηναϊκός, έχοντας ενθουσιάσει και τον κόσμο του. «Δεν θα πω μακροσκελείς τοποθετήσεις. Είναι σημαντικό που είμαστε εδώ σε μία εκδήλωση με τον κύριο χορηγό μας. Είναι κάτι πρωτόγνωρο αυτό που πετυχαίνει ο Παναθηναϊκός με τα νέα παιδιά, όμως η διάρκεια θα κρίνει το αποτέλεσμα, αυτό θα είναι το μεγαλύτερο στοίχημα.

Να έχουμε διάρκεια, στην κατεύθυνση, στη λειτουργία, σε βάθος χρόνου, η μεγαλύτερη αναγνώριση έρχεται στο πρόσωπο των παικτών και του προπονητικού τιμ. Θα ήθελα να τονίσω τη σημαντικότητα της παρουσίας του ΟΠΑΠ στο χορηγικό μας πακέτο. Χρειάζεται στήριξη απ’ όλους μας, πόσο μάλλον όταν υπάρχει το θέμα της υγείας, όταν αφορά μικρά παιδιά και στο πόσο μεγάλη βοήθεια μπορεί να δοθεί. Είμαστε χαρούμενοι που συμμετέχουμε και εύχομαι να ανταποδώσουμε με τα αποτελέσματα μας στον αγωνιστικό χώρο. Ευχαριστούμε τον ΟΠΑΠ», ήταν τα λόγια του Νίκου Νταμπίζα.

Ο τεχνικός των «πρασίνων», Γιώργος Δώνης, στάθηκε στην «υγεία» που βγάζουν οι παίκτες και υποσχέθηκε ανάλογη συνέχεια, με τους «πράσινους» να θυμίζουν οικογένεια. Δεν είναι τυχαίο πως ο έλληνας προπονητής, όταν μίλησε για τους παίκτες του, χρησιμοποίησε τη φάση «παιδιά μου». «Είναι σημαντικό να έχουμε χορηγό μία μεγάλη εταιρία όπως ο ΟΠΑΠ. Το βλέπουμε στη σύγχρονη εποχή ότι στο ποδόσφαιρο οι χορηγοί παίζουν τεράστιο ρόλο. Από την άλλη πλευρά, θα συνεχίσουμε να είμαστε μία ομάδα που βγάζει υγεία. Το προσέχει ο κόσμος, φαίνεται σε όλους αλλά το έχουμε στα αποδυτήρια και σε κάθε εκδήλωση της ομάδας. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου, είμαστε στην αρχή, αλλά έχουμε πολλά να δώσουμε και να βγάλουμε. Τα παιδιά μου είναι σε θέση να προσφέρουν πολλά περισσότερα στη συνέχεια. Είναι σημαντικό στις σχέσεις μας με τους χορηγούς να υπάρχει ανταποδοτικότητα και θα προσπαθήσουμε να το φέρουμε με αποτελέσματα μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, ώστε να έχει κέρδη και ο ΟΠΑΠ από εμάς σε όλα τα επίπεδα», υπογράμμισε ο Γιώργος Δώνης.

O Αντονί Μουνιέ, που μίλησε στη συνέντευξη Τύπου εκ μέρους των παικτών ξεκαθάρισε ότι οι ποδοσφαιριστές δεν πρέπει να περιορίζονται στον αγωνιστικό χώρο, καθώς αποτελούν παράδειγμα για την κοινωνία. Αναφέρθηκε και στη σημασία της συνεργασίας του Παναθηναϊκού με τον ΟΠΑΠ. «Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ στον ΟΠΑΠ και εκπροσωπώ τους συμπαίκτες μου. Οι παίκτες δεν περιορίζονται στον αγωνιστικό χώρο, αποτελούμε και πρέπει να αποτελούμε παράδειγμα για την κοινωνία και τα μικρά παιδιά. Αισθανόμαστε περήφανοι που έχουμε τον ΟΠΑΠ χορηγό στον Παναθηναϊκό. Όπως ξέρετε, ο ΟΠΑΠ χτίζει δύο παιδικά νοσοκομεία και καθένας μπορεί να συμβάλλει. Ο Παναθηναϊκός έχει δημιουργήσει έναν λογαριασμό για τη συμμετοχή σε αυτή την πρωτοβουλία και θέλω να καλέσω τους φιλάθλους να βοηθήσουν. Είμαστε χαρούμενοι που ανανεώσαμε τη συνεργασία μας με τον ΟΠΑΠ», ανέφερε ο γάλλος μέσος.

Μετά τη συνέντευξη Τύπου, ακολούθησε το δεύτερο μέρος της εκδήλωσης. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού, τα στελέχη του συλλόγου και του ΟΠΑΠ φωτογραφήθηκαν όλοι μαζί. Οι «πράσινοι» δώρισαν στους ανθρώπους του οργανισμού μια φανέλα με τις υπογραφές των παικτών που στο πίσω μέρος είχε το όνομα «ΟΠΑΠ» και τον αριθμό 60, όσα και τα χρόνια που συμπληρώνει ο οργανισμός. Τους έδωσαν και δυο μπάλες στα χρώματα της ομάδας, αλλά και με τις υπογραφές παικτών.

Επίσης, διενεργήθηκε και κλήρωση για να αναδειχθούν οι τυχεροί που έλαβαν δώρα από τον ΟΠΑΠ, με τους παίκτες να είναι αυτοί που «τραβούσαν» τους λαχνούς και φωτογραφίζονταν με τους τυχερούς. Δεν απουσίασαν και τα ανάλογα… πειράγματα μεταξύ τους.

Οι παίκτες και τα μέλη του τεχνικού επιτελείου του Παναθηναϊκού τα είπαν από κοντά τόσο με τους εκπροσώπους τους Τύπου, όσο και με τους ανθρώπους του ΟΠΑΠ σε μια πραγματικά πολύ ζεστή εκδήλωση. Οι νεαροί παίκτες τράβηξαν τα βλέμματα πάνω τους και ειδικά των γυναικών. Με τους νεαρούς άσους να τονίζουν πως η επιτυχία προέρχεται μέσα από σκληρή δουλειά. Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι αναφορές του βοηθού του Γιώργου Δώνη, Μίοντραγκ Μένταν. Ο Φεντερίκο Μακέντα μίλησε και για τις εμπειρίες του από το εξωτερικό.

Χαμός έγινε στο ποδοσφαιράκι που υπήρχε στην αίθουσα, με τους παίκτες να τα δίνουν… όλα.

Δείτε και άλλες φωτογραφίες από την εκδήλωση:

Φωτογραφίες: intime.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα