Ολυμπιακός: Τιμωρημένος ο Ναουέλ, δεν παίζει με Αστέρα Τρίπολης – Με Καρέλη η αποστολή του ΠΑΟΚ για το Ηράκλειο (εικόνες)

Υπομονή πρέπει να κάνουν οι φίλοι του Ολυμπιακού για να δουν εν δράσει ένα από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της αγαπημένης τους ομάδας, τον Ματίας Ναουέλ. Ο Αργεντινός επιθετικός «κουβαλάει» τιμωρία από την Ισπανία, όπως σχετικά ανακοίνωσε η Super League, και δεν μπορεί να συμμετάσχει στην κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, στο

πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Ετσι 22χρονος άσος θα αναβάλει για μερικές μέρες το ντεμπούτο του με την ομάδα του Πειραιά.

Δίνει εισιτήρια στον Ολυμπιακό ο Πανιώνιος

Παρά τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, οι ιθύνοντες του Πανιωνίου αποφάσισαν να δώσουν εισιτήρια και στους φιλάθλους του Ολυμπιακού για τη μεταξύ τους αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής της Super League.

Όπως έγινε γνωστό, οι «κυανέρυθροι» θα ανοίξουν τη Θύρα 1 στους Πειραιώτες, προκειμένου να δουν τον αγώνα. Φέτος στο πρωτάθλημα ο Πανιώνιος έχει φιλοξενήσει φιλάθλους του ΟΦΗ και του ΠΑΟΚ, αλλά, μετά τη φωτοβολίδα ευθείας βολής στο παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς, είχε μείνει «ανοιχτό» το θέμα αν θα φιλοξενηθούν φίλαθλοι του Ολυμπιακού. Η διοίκηση του Πανιωνίου αποφάσισε, ωστόσο, να δοθούν τα εισιτήρια και το μόνο που απομένει να γίνει γνωστό είναι ο… αριθμός.

****
Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε για τον σαββατιάτικο (15/9) αγώνα πρωταθλήματος και η αποστολή που ανακοινώθηκε αναχωρεί για την Κρήτη, προκειμένου ν’ αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ στην επιστροφή του στη μεγάλη κατηγορία.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν θα έχει τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ο οποίος ξεκίνησε τρέξιμο μετά τον τραυματισμό του στους οπίσθιους μηριαίους. Αντίθετα, επιστρέφει από την τιμωρία του ο Φερνάντο Βαρέλα, ενώ στη διάθεση του ρουμάνου τεχνικού για πρώτη φορά βρίσκεται κι ο Νίκος Καρέλης. Δεν θα ταξιδέψουν στο Ηράκλειο και οι Χατσερίντι, Λημνιός, Κίτσιου και Μαλεζάς.

Η τελευταία προπόνηση πραγματοποιήθηκε στη Νέα Μεσημβρία και οι 18 παίκτες που θα ταξιδέψουν για το Ηράκλειο είναι οι: Ρέι, Πασχαλάκης, Τόσκα, Μάτος, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Κρέσπο, Σάκχοφ, Βέρνμπλουμ, Μαουρίσιο, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Ουάρντα, Άκπομ, Καρέλης.

****

Από 20 ποδοσφαιριστές απαρτίζεται η αποστολή του ΟΦΗ, ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στο Ηράκλειο. Η κρητική ομάδα επιστρέφει στο «Θ.Βαρδινογιάννης» για αγώνα της μεγάλης κατηγορίας και θα επιδιώξει το καλύτερο δυνατό, απέναντι στον περυσινό δευτεραθλητή και κυπελλούχο, που αναμένεται να είναι ένας από τους διεκδικητές του εφετινού τίτλου.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος θα έχει στη διάθεσή του τους Στρέζο, Σωτηρίου, Παπάζογλου, Κοιλιάρα, Κομεσίδη, Μπολάκη, Αργυρόπουλο, Ποτουρίδη, Νάστο, Παπαστεριανό, Οικονόμου, Νέιρα, Κυριακίδης Κοροβέση, Βουό, Κουτσιανικούλη, Ντίνα, Πλατέλλα, Σάσι, Αραβίδη.

Εκτός αποστολής έμεινε ο τραυματίας Μεγιάδο, καθώς και οι Δερμιτζάκης, Μιχόγεβιτς, Δεληγιαννίδης, Πλευράκης, Νοικοκυράκης.

Εν όψει του αγώνα η διοίκηση του κρητικού συλλόγου εξέδωσε ανακοίνωση για το ματς με τον ΠΑΟΚ, ζητώντας από τους φιλάθλους προσοχή, ώστε να μην τιμωρηθεί η ομάδα.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Φίλαθλοι του ΟΦΗ. Το πρώτο παιχνίδι της ομάδας μας, στο σπίτι μας, έφτασε. Το πρώτο ραντεβού, είναι ένα ντέρμπι από τα παλιά, με μια ομάδα, με την οποία οι αναμετρήσεις μας στο Γεντί Κουλέ, είχαν πάντα μεγάλο ενδιαφέρον. Αυτά τα παιχνίδια μας έχουν λείψει! Οι αναμετρήσεις μας, με τους μεγάλους του Ελληνικού ποδοσφαίρου, όπου ανήκουμε και εμείς. Το Σάββατο το απόγευμα το Γεντί Κουλέ, γιορτάζει, με ένα σπουδαίο ματς!

Η ανταπόκριση του κόσμου, δείχνει ότι η ατμόσφαιρα θα είναι πραγματικά δυνατή και ποδοσφαιρική, όπως μόνο το γήπεδο μας, ξέρει να προσφέρει. Καλούμε τους φιλάθλους μας, να σταθούν στο πλευρό της ομάδας μας και να δώσουν την δύναμη που χρειάζονται ο προπονητής και οι παίκτες μας, σε αυτό το μεγάλο παιχνίδι. Στηρίξτε την ομάδα μας και προστατέψτε το γήπεδο μας. Ας δείξουμε σε όλους, αρχής γενομένης από αυτό το παιχνίδι, πόσο έλειψε ο ΟΦΗ, από την Σούπερ Λίγκα, τα τελευταία τρία χρόνια! ΟΦΗ είμαστε. Τα καλύτερα έρχονται!».

Ντεμπούτο Μοντεαγούδο με ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται το Σάββατο (15/9, 19:00) τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Ριζούπολη, για την 3η αγωνιστική της Super League, με τον Αλμπέρτο Χιμένεθ Μοντεαγούδο να ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στον πάγκο της «ελαφράς ταξιαρχίας».

Ο ισπανός τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τους νεοαποκτηθέντες Ακόστα και Ντεφεντερίκο, ενώ στην αποστολή επέλεξε τους Χουάντερσον, Βάσιτς, Κύργια, Βαφέα, Κοντοέ, Μάντζιο, Ναδάλες, Πέδρο, Σικαμπάλα, Μπεντινέλι, Λούκιτς, Τζανετόπουλο, Γκίνο, Τριάδη, Στάθη, Γκονζάλο, Ντ΄Ούρσο και Ελ Χέλβε.

Με Αθανασιάδη στη Ριζούπολη ο ΠΑΣ Γιάννινα

Λίγες ημέρες μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Στέφανος Αθανασιάδης φαίνεται πως είναι έτοιμος να κάνει το ντεμπούτο του με τη νέα του ομάδα. Ο διεθνής επιθετικός συμπεριλήφθηκε στην 20μελη αποστολή του «Αγιαξ της Ηπείρου» για την αναμέτρηση της Ριζούπολης και πλέον είναι στο χέρι του Γιάννη Πετράκη αν θα τον χρησιμοποιήσει, έστω και ως αλλαγή.

Την αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα απαρτίζουν οι Βελλίδης, Ν. Μιχαήλ, Α. Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Λίλα, Σκόνδρας, Σιόντης, Μπουκουβάλας, Αποστολόπουλος, Νικολιάς, Αθανασιάδης, Κάστρο, Βιδάλ, Γιάκος, Μυστακίδης, Κριζμάν, Κούζικ, Τσικάρσκι, Μπαπτίστ και Ξύδας. Εκτός πλάνων παραμένουν οι τραυματίες Παμλίδης και Περιστερίδης, ενώ δεν βρίσκεται στην αποστολή ο νεοαποκτηθείς Ουκρανός Νάουμετς.

Χτύπησε ο Βαλεριάνος

Τραυματίστηκε στην προπόνηση του Αρη την Παρασκευή (14/9) ο Γιώργος Βαλεριάνος, ο οποίος αποχώρησε και δεν θα αγωνιστεί την Δευτέρα (17/9), κόντρα στον Λεβαδειακό, ενώ υπάρχουν φόβοι πως έχει υποστεί θλάση στον τετρακέφαλο. Σήμερα θα υποβληθεί σε μαγνητική για να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος της ζημιάς.
Η ΠΑΕ Άρης, μετά τον Μανώλη Σιώπη, δήλωσε και τους Νικολάς Μαρτίνες και Πέντρο Βίτορ στη Super League. Μάλιστα, ο αργεντινός επιτελικός μέσος πήρε τη φανέλα με το νούμερο 18, ενώ ο Βίτορ αυτή με τον νούμερο 28. Υπενθυμίζεται πως ο Μανώλης Σιώπης είχε πάρει τη φανέλα με το νούμερο 32.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα