Δημήτρης Σούλτας: Της προκοπής και της περικοπής

*** Η Εύα Καϊλή απεφάνθη ότι τα επιδόματα δίνονται σε τεμπέληδες – τύπου Καρανίκα- που φυτοζωούν και δεν θέλουν να δουλέψουν. Σωστά, ομίλησε η Εύα που αφού δούλεψε πηλοφόρι επί χρόνια, σήμερα ανταμείβεται με μισθό 20.000 ευρώ

*** Οι αγορές αντιδρούν λέει στο ενδεχόμενο μη περικοπής των συντάξεων. Άρα υπάρχουν δραστικές λύσεις. Μηδενίζουμε τις συντάξεις, το δεκαετές ομόλογο πέφτει στα επίπεδα του γερμανικού και έρχεται

η ανάπτυξη. Στο νεοφιλελεύθερο κόσμο πάντα υπάρχουν λύσεις.

*** Ο Κυριάκος Μητσοτάκης διάλεξε το… ομπαμικό σύνθημα “Μπορούμε” για την εμφάνιση του στη ΔΕΘ. Για να πείσει ακόμα περισσότερο αναμένεται να κάνει δύο μέρες εντατική ηλιοθεραπεία, ώστε να αποκτήσει και το σωστό χρώμα.

*** Νεαρός αυνανιζόταν επί 4 μήνες έξω από κατάστημα στο Ηράκλειο. Κι αλλού κάνουν εκπτώσεις, αλλά φαίνεται ότι στο Ηράκλειο βλέποντάς τες δεν τον γλυτώνεις τον οργασμό.

*** Ο Ορμπάν θα κινήσει νομικά κατά της Ε.Ε. για τις κυρώσεις που επέβαλε στην Ουγγαρία. Μέσα του αισθάνεται την ακαταμάχητη επιθυμία να βομβαρδίζει τις Βρυξέλλες, αλλά δεν είναι και κανένας ακροδεξιός να καταφεύγει σε ακραίες κινήσεις. Θα συμφωνεί και ο Γιώργος Κύρτσος σ’ αυτό.

*** Η εικόνα στη Μόρια δεν χωρά ούτε σάτιρα, ούτε «ελαφρές» τοποθετήσεις. Είναι ένας όνειδος που πρέπει να λάβει τέλος. Και όταν κάποιος κυβερνά είναι ο πρώτος που πρέπει να απολογηθεί και κυρίως ο πρώτος που πρέπει να επέμβει πάψει αυτή η ντροπή.

Keywords
Τυχαία Θέματα